Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Vaktmester, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

ID 11007 Rammeavtale - Generelt vedlikehold av bygningsmasse og uteareal

Oppdragsgiver har ansvar for drift og utvikling av kommunens energigjenvinningsanlegg på Haraldrud og Klemetsrud. Oppdragsgiver produserer energi av avfall. Energien som produseres er fjernvarme samt elektrisitet fra turbin og gassmotorer. Videre så er det innført kildesortering i Oslo som er basert på optisk sortering. Et sorteringsanlegg med beliggenhet på Haraldrud har vært i drift i overkant av ett år. i tillegg bygges det ett sorteringsanlegg på Klemetstrud som vil stå ferdig i 2012. Etaten har 150 ansatte fordelt på de to energigjenvinningsanleggene, samt stab lokalisert på Klemetsrud.
Denne anskaffelsen gjelder all bygningsmasse samt tilhørende utearealer som oppdragsgiver disponerer på sine anlegg. Oppdraget omfatter entreprenørtjenester for generelt vedlikehold/rehabilitering av bygningsmasse og utearealer samt mindre tilbygg.
Omfanget av tjenestene som skal anskaffes ventes å ligge på ca nok 13 mill. i løpet av avtaleperioden. Dette beløpet er et estimat basert på historiske tall og oppdragsgiver gir ingen garanti for et fremtidig volum.
Anbud id:
175166
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Fredag 25. November 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud