Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1007 Siste år
280 Siste 3 mnd
78 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

ID 11044 Innkjøpertjenester

Registrert Dato: Tirsdag 11. Oktober 2011

Alle anskaffelser ved Energigjenvinningsetaten (EGE) ivaretas av en innkjøperfunksjon ledet av innkjøpssjef. Innkjøperfunksjonen i EGE består i dag av innkjøpssjef, 3 innkjøpere og 2 bestillere. Ansvarsområdene som er tillagt innkjøperfunksjonen i EGE er å sikre at alle anskaffelser i etaten gjennomføres kostnadseffektivt og i tråd med kommunens og det nasjonale lov- og regelverk, samt avtalerettslig forvalte og følge opp inngåtte avtaler. Innkjøperfunksjonen skal gjennomføre etatens anskaffelser i tråd med lov og forskrift om offentlige anskaffelser (LOA/FOA). I dette ligger det å lage konkurransegrunnlag, kvalitetssikre og utlyse konkurranser blant nasjonale og internasjonale leverandører og entreprenører. EGE kunngjør alle sine konkurranser over nasjonal terskelverdi via Doffin/ Ted eller for prekvalifiserte leverandører i Sellihca. Innkjøpsseksjonen har videre ansvar for kompetanseheving og bevisstgjøring av etatens budsjettansvarlige når det gjelder innkjøpsadferd.
EGE ønsker nå å sikre fleksibel tilgang på godt kvalifisert kompetanse som kan lede anskaffelsesprosesser og kontraktsoppfølging på linje med EGE sine innkjøpere. Dette for å sikre nødvendig støtte til linjen og for å skape redundans i forhold til egne ansatte.
Denne anskaffelsen gjelder rammeavtale på senior konsulentbistand innenfor offentlige innkjøp. Konsulentbistanden skal primært ytes ved EGE sitt hovedkontor på Klemetsrud.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Innkjøp, Leverandører, Rammeavtale

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 10. November 2011