Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

634 Siste år
195 Siste 3 mnd
41 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

ID 13-35 Seniorkonsulent energi-, miljø- og klimaanalyser

Registrert Dato: Torsdag 16. Mai 2013

EGE har oppgaven med å være Oslo kommunes kompetansesenter for strategi, produksjon og bruk av fornybar energi. En oppgave knyttet til denne rollen er å lede et prosjektprogram som skal utarbeide Oslos energistrategi i løpet av 2014 i samspill med etater og virksomheter i Oslo kommune og andre private og offentlige aktører.
Prosjektprogrammet har forankring i Byrådsavdelingen for miljø og samferdsel. Det ledes og gjennomføres av EGEs organisasjon. EGE vil forsterke organisasjonen i en periode fremover gjennom anskaffelse av ID 13-35 Seniorkonsulent energi-, miljø- og klimaanalyser.
Konsulenten skal inngå i Markedsavdelingen og tiltre ledende roller bl.a. som prosjektleder for delprosjekter i prosjektprogrammet og rapportere til programleder Øystein Ihler.
EGE søker igjennom denne anskaffelsen en senior- konsulent til å bistå EGE på heltid inn i prosjekt E-2014 som beskrevet ovenfor. EGE ønsker tilbud fra leverandører som kan tilby kompetente ressurser fra egen organisasjon, ikke via underleverandører. Konsulenten skal inngå i Markedsavdelingen og tiltre ledende roller bl.a. som prosjektleder for delprosjekter i prosjektprogrammet og rapportere til programleder Øystein Ihler.
Ca 18 mnd med opsjon på 1+1 år

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Anskaffelse, Konsulent, Leverandører, Prosjektleder

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 17. Juni 2013