Blikkenslager, Entreprenør, Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1919 Siste år
645 Siste 3 mnd
152 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Idr 01/2011 - rammeavtale for rørleggertjenester

Registrert Dato: Torsdag 10. Februar 2011

Oslo kommune v/ Renovasjonsetaten (REN), Brann- og redningsetaten (BRE), Beredskapsetaten (BER) og Idrettsetaten (IDR), heretter kaldt oppdragsgiver, innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med inngåelse av rammeavtale for håndverkertjenester. Oppdragsgiver vil inngå en parallell rammeavtale med 3 - 5 leverandør.
Dette er et oppdrag på vegne av flere virksomheter i Oslo kommune.
Brukere av rammeavtalen vil være Renovasjonsetaten (REN), Brann- og redningsetaten (BRE), Beredskapsetaten (BER) og Idrettsetaten (IDR).
Fra tid til annen vedtas organisatoriske endringer i Oslo kommune, og denne rammeavtalen skal fortsette å være gjeldende i de tilfeller de ovennevnte etater slås sammen med andre etater, ev. splittes i mindre etater eller virksomheter. Avtalen skal da gjelde for alle impliserte etater / virksomheter. Det samme skal være tilfelle om etatene splittes i mindre enheter.
Det ble vedtatt i desember 2010 en sammen slåing av hhv. Trafikketaten, Samferdselsetaten, Friluftsetaten, Idrettsetaten og Enøketaten fra 1.5.2011, og avtalen skal eksempelvis dermed gjelde for alle som blir en del av denne nye etaten.
Etatene forvalter et stort antall kommunale bygg og anlegg i Oslo kommune.
Alle eiendommene ligger i Oslo, fordelt over hele Oslo kommunes areal fra marka til fjorden.
For mer informasjon om REN, se *** Linken er fjernet *** /> For mer informasjon om BRE, se *** Linken er fjernet *** /> For mer informasjon om BER, se *** Linken er fjernet *** /> For mer informasjon om IDR, se *** Linken er fjernet *** /> For fullstendig utlysning med vedlegg:
*** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere