Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1001 Siste år
274 Siste 3 mnd
72 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Idr 09/2011 - byggeleder til bygging av åsland skytebane

Registrert Dato: Onsdag 16. Mars 2011

Idrettsetaten skal bygge en skytebanetunnel og et skytterhus på Åsland. Disse to elementene skal integreres ved hjelp av en kulvert. I tillegg skal arealer utenfor anlegget opparbeides. Det er planlagt skytebaner på henholdsvis 50m, 100m og 200m. Tunnelen er planlagt med en lengde på 200 meter, bredde 15 meter og total høyde 15 meter. Klubbhuset med fellesfunksjoner over to etasjer er på 290 m2 totalt, mens standplasser og skytebanerelaterte arealer er over fire etasjer på totalt 316 m2. Se utarbeidet forprosjekt for mer info.
Idrettsetaten ønsker å kontrahere en byggeleder som skal representere Idrettsetaten og Idrettsetatens interesser, samt opptre på etatens vegne på byggeplassen og overfor andre parter som deltar eller berøres under hele byggeprosessen.
Byggeleder skal i hovedsak påse at byggearbeidene, materialene og dokumentasjonen blir utført i henhold til entreprenørkontraktens spesifikasjoner. Byggeleder skal delta på byggemøter, drive regelmessig rapportering, framdriftsplanlegging og styring, attestasjon på time-/materiallister, delta på befaringer (kontroll, ferdigstillelse, overtagelse, reklamasjon osv.) og føre protokoll fra disse. Byggeleder skal i tillegg ajourføre prosjektadministrativ håndbok (såkalt "PA-bok").
Se vedlagt ytelsesbeskrivelse. Vedlegg 1.
For fullstendig konkurransegrunnlag, se vadlagte link:
*** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Befaringer, Byggeleder, Byggeprosessen, Ferdigstillelse

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 28. April 2011