Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1074 Siste år
348 Siste 3 mnd
89 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Idr 13/2011 - prosjekteringsgruppe til bygging av åsland skytebane

Registrert Dato: Onsdag 16. Mars 2011

Idrettsetaten skal bygge en skytebanetunnel og et skytterhus på Åsland. Disse to elementene skal integreres ved hjelp av en kulvert. I tillegg skal arealer utenfor anlegget opparbeides. Det er planlagt skytebaner på henholdsvis 50m, 100m og 200m. Tunnelen er planlagt med en lengde på 200 meter, bredde 15 meter og total høyde 15 meter. Klubbhuset med fellesfunksjoner over to etasjer er på 290 m2 totalt, mens standplasser og skytebanerelaterte arealer er over fire etasjer på totalt 316 m2. Se utarbeidet forprosjekt for mer info.
Idrettsetaten ønsker å kontrahere en prosjekteringsgruppe som skal følge prosjektet fra rammesøknad til ferdigstillelse.
Oppdraget vil omfatte prosjekteringsarbeider for alle fag for fremskaffelse av prosjektmateriale slik Idrettsetaten har definert det for Åsland skytebane. Prosjektmaterialet som skal omfatte tegninger, arbeidsbeskrivelser, mengdeberegninger og spesifikasjoner, skal utgjøre et entydig, komplett og fyllestgjørende underlag for søknader, anbudsregning, avtaledokumenter og gjennomføring. Prosjekteringsgruppen skal være ansvarlig søker og prosjekterende for alle involverte fag.
Oppdraget omfatter også oppfølging i gjennomføringsfasen med utarbeidelse av IG søknad for tunnel og etter behov deltakelse i byggemøter, brukermøter, befaringer og overtakelser, samt innsamling og kontroll av FDV-materiale for alle fag og oppfølging av funksjonsmessige forhold i reklamasjonsperioden. Under tunneldrivingen vil i tillegg en viktig oppgave være rollen som geolog på stuff. Det forventes at prosjekteringsgruppens deltager på dette feltet har den nødvendige kompetansen til denne jobben.
Det skal gis tilbud på en prosjekteringsgruppe med deltakere som ivaretar alle fag som vil være nødvendig for prosjekteringen av Åsland skytebane.
Se vedlagte kravspesifikasjoner. Vedlegg 1.
For fullstendig utlysning følg vedlagte link:
*** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere