Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2044 Siste år
797 Siste 3 mnd
186 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Idr 38/2010 - rammeavtale ? grunnarbeider til kunstgressbaner og idrettslekeplasser

Registrert Dato: Fredag 10. September 2010

Konkurransen gjelder grunnarbeider på følgende anlegg:
? Lambertseter total kunstgressflate (58 x 89) m2 og idrettslekeplass (ca 500 m2)
? Øvre Foss total kunstgressflate 1837 m2
? Hundejordet total kunstgressflate (51 x 71) m2
? Kringsjå II total kunstgressflate (56 x 84) m2
Disse prosjektene planlegges ferdigstilt med legging av kunstgress i 2011.
I tillegg til dette arbeider Idrettsetaten med ytterligere prosjekter, hvor det er en mulighet for at flere baner og idrettslekeplasser kan ferdigstilles i løpet av 2011 ? 2013. Idrettsetaten ønsker derfor grunnarbeider på disse anleggene.
IDR skal i løpet av en to til treårsperiode investere/rehabilitere kunstgressbaner hvor grunnarbeider er estimert til størrelsesorden 30 - 40 mill kr., dog avhengig av endelig årlige budsjettvedtak og andre avklaringer.
Denne konkurransen gjelder etablering av en parallell rammeavtale for grunnarbeider på fotballbaner. Blant annet kan følgende anlegg nevnes: Øvre Foss, Hundejordet, Lambertseter kunstgressbane og idrettslekeplass og Kringsjå II.
Videre arbeider vi med bakgrunn i bystyrevedtak med planer for ytterligere kunstgressbaner og idrettslekeplasser. En nærmere beskrivelse av oppgavene er angitt i vedlegg 1A til 1 D, beskrivelse.
Levering og legging av kunstgress og levering/montering av lysanlegg gjennomføres i egne entrepriser.
Idrettsetaten tar sikte på å inngå en parallell rammeavtale med inntil 3 - 4 leverandører.
Rammeavtalen vil bli fordelt ved å tildele kontrakt på et antall baner iht. til en fordelingsnøkkel. Da det er stor variasjon på banestørrelsene, vil tildelingsnøkkelen bli basert på antall m2 og ikke antall baner. Som utgangspunkt vil beste tilbyder blir tildelt Lambertseter inkl. idrettslekeplassen, nest beste tilbyder blir tildelt Kringsjå II og tredje beste tilbyder blir tildelt Hundejordet og eventuelt en fjerde beste vil bli tildelt Øvre Foss. Ved den endelige tildelingen av kontrakter (baner), vil Idrettsetaten likevel se på den totalt beste løsningen inkludert økonomi for å dekke behovet.
Videre vil det bli holdt minikonkurranser mellom alle de 3 - 4 leverandørene på rammeavtalen, hvor det blir satt en rimelig frist for innlevering av tilbudene. Forespørsel om å delta i minikonkurranse vil kunne bli sendt til leverandørene per e-post, tilbudene må derimot sendes inn per post eller leveres direkte i resepsjonen hos IDR.
At leverandør har kapasitet til å gjennomføre oppdraget i det aktuelle tidsrommet vil bli satt som et minstekrav. Valg av tilbud i minikonkurransen vil skje på grunnlag av laveste pris, som ligger til grunn for tildelingen av rammeavtalen.
For fullstendig utlysning, vennligst følg vedlagte lenke til Oslo kommunes anskaffelsesportal:
*** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere