Entreprenør, Flislegger, Gulv, Maler, Murer, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3985 Siste år
1093 Siste 3 mnd
372 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Idr 45/2010 - rammeavtale for håndverkertjenester

Registrert Dato: Mandag 27. Desember 2010

Oppdragsgiver ønsker å inngå parallelle rammeavtaler med 3-5 leverandører håndverkerkategori, tømrer- og snekkerarbeider og maler-/flis-/gulvleggerarbeider.
Rammeavtalene vil være på 1 år fra kontraktsinngåelse med rett for oppdragsgiver til å utløse opsjon for ytterligere 1 + 1 + 1 år innenfor alle håndverkerkategoriene.
Rammeavtalene vil gjelde for arbeid inkludert materiell ved utvendig og innvendig vedlikehold på alle oppdragsgivers bygg og anlegg.
Oppdragsgiver kan ikke si noe sikkert om hva som blir tjenestenes totale omfang i kontraktsperioden, men estimerer at det kan være ca 5 mill. kroner pr. år. Estimatet er kun retningsgivende og innebærer ingen forpliktelser for oppdragsgiver. Vedrørende avropsmekanismen se pkt.1.4.1.
De tallene som er oppgitt videre er basert på tidligere års regnskapstall.
Hovedformålet med rammeavtalen er å sørge for at eiendommene bli forsvarlig forvaltet og vedlikeholdt, herunder også å sette i gang skadeforebyggende tiltak. Ved tilfeller av skade og hærverk vil det kunne være behov for uttrykning hele døgnet. Det er derfor viktig at tilbyder har en god beredskap og kort responstid ved slike tilfeller.
Arbeider som krever prosjektering faller utenfor rammeavtalen.
Årlig verdi for rammeavtalen er estimert til mellom 5 og 6 millioner kroner. Det tas i den forbindelse forbehold for kommende års budsjetter, bevilgninger og kommende organisatoriske endringer.
Fagområder og kompetansekrav:
Oversikt over fag og kompetanse som kreves hos bemanning:
- Tømrer: Svennebrev i tømmerfaget.
- Snekker: Svennebrev i snekkerfag, gjerne videreutdanning innen for byggeskikk.
- Murer: Fag-/svennebrev.
- Malermester: Svennebrev
- Gulv- og flislegging: Svennebrev
Oppdragsgiver imøteser også at tilbydere er knyttet til godkjent lærlingordning med tanke på videreføring av byggerfaring.