Entreprenør, Vaktmester i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

973 Siste år
354 Siste 3 mnd
83 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Idr 47/2010 - driftstjenester til tre ishaller

Registrert Dato: Tirsdag 19. Oktober 2010

Idrettsetaten har fem ishaller i Oslo. Hallene benyttes i hovedsak til ishockey, kunstløp og kjelkehockey. Idrettsetaten skal anskaffe driftstjenester til tre av ishallene; Grüner ishall, Løren ishall og Manglerud ishall.
I hallene er det kontinuerlig terminfestede treninger og kamper gjennom vintersesongen for skøyteidrettene. I den forbindelse skal idrettsetaten anskaffe driftstjenester på is. Herunder skal det inngås avtaler om islegging og ishockey-oppmerking av banen ved sesongoppstart, preparering av is og vedlikehold av vant under sesongen.
Oppdraget gjelder drift av is i vintersesongen, nærmere bestemt driftsesongen for skøyteidrettene som drives på anleggene. Sesongperioden for Grüner ishall og Løren ishall er fra 1. september - 20. mars. Sesongperioden for Manglerud ishall er fra 1. august ? ca. 5. april avhengig av kampoppsettet/sluttspill til Norges Ishockeyforbund. For første sesong vil oppdraget gjelde fra 1. januar for alle tre hallene.
For nærmere beskrivelse av oppdraget vennligst se fullstendig utlysning på Oslo kommunes anskaffelsesportal: *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Vaktmester

Drift, Driftstjenester, Preparering, Vedlikehold

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 15. November 2010