Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

IINR 1215 Vassdragsovervåkning

Vannområde Leira? Nitelva innbyr til anbudskonkurranse, der leveransen omfatter levering av vassdragsovervåking, med inndeling i prøvetaking, laboratorietjenester og rapportering.
Dette anbudet gjelder for kjemiske-fysiske parametere (inkludert tkb).
Vannområde Leira? Nitelva skal ha kun én leverandør å forholde seg til. Trenger oppdragstaker underleverandører for å inngi tilbud, skal dette spesifiseres i tilbudet og kontakten mellom oppdragsgiver og eventuell underleverandør skal kun gjøres gjennom valgte hovedleverandør.
Laboratorietjenestene skal utføres av et laboratorium som er akkreditert for de analyser som skal utføres ihht denne rammeavtale. Kommunene Fet, Skedsmo, lørenskog, rælingen, sørum og Nittedal er bundet opp mot NorAnalyse. Disse kommunene skal derfor ikke være med på laboratorietjenester.
Det kan være hensiktsmessig at vinner av konkurransen inngår avtale med NorAnalyse for de kommunene som er forpliktet til å bruke dette laboratoriet, men det er ingen forutsetning for deltakelse i konkurransen.
Oppdraget er beskrevet i kravspesifikasjonen. Tilbudt leveranse må tilfredsstille alle gjeldende lover, normer og forskrifter.
Anbud id:
222557
  • Sted:
    Lillestrøm, Ullensaker Lørenskog, Rælingen, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 25. Oktober 2012