Webutvikling i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

343 Siste år
103 Siste 3 mnd
25 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

IINR 1306 konkurransegjennomføringsverktøy (KGV) og kontraktsoppfølgingsverktøy (KOV)

Registrert Dato: Fredag 25. Januar 2013

IINR heretter kalt Oppdragsgiver, innbyr til konkurranse med forhandling i forbindelse med levering av konkurransegjennomføringsverktøy (KGV) og kontraktsoppfølgingsverktøy (KOV) i henhold til dette dokument med vedlegg.
Verktøyene skal benyttes av ansatte i IINR samt innkjøpere i våre samarbeidskommuner.
Formålet med å ta i bruk et konkurransegjennomføringsverktøy (KGV), er at dette skal bidra til bedre, enklere og sikrere anskaffelser. Oppdragsgiver ønsker en løsning som innebærer fullelektronisk saksgang, fra utarbeidelse av konkurranse, til inngåelse av kontrakt. Løsningen skal legge til rette for at anskaffelser skjer i henhold til lov og forskrift om offentlige anskaffelser.
Formålet med å ta i bruk et kontraktsystem (KOV) er å få en elektronisk løsning som gir oversikt og kontroll over kommunens kontraktsportefølje. Kontraktsystemet skal støtte administrasjonen av den enkelte avtale, både gjennom dokumentasjon, informasjonsflyt og varslinger. Systemet må ha ulike tilgangsnivåer som skal støtte behovet for kontroll for hele eller deler av organisasjonen.
Løsningens hardvare og server-software m.m. skal eies og driftes av leverandør og ligge tilgjengelig via web. Løsningen skal såledels ikke innebære noen fysisk installasjon hos Oppdragsgiver.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Webutvikling

Dokumentasjon, Elektronisk, Installasjon, Leverandør

Slattum, Akershus

Avsluttet: Mandag 25. Februar 2013