Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

IKT- Konsulenttjenester digital formidling - design, utvikling og rådgiving

Nasjonalbiblioteket ønsker å inngå rammeavtale for utviklings-, design- og rådgivningstjenester på eksisterende digitale formidlingstjenester - som i hovedsak bygger på bruk av Wordpress. Nasjonalbiblioteket har i dag flere nett-tjenester, (herunder, men ikke begrenset til #URL0# og #URL1#) som skal videreutvikles. Det foreligger ingen klar spesifikasjon over hvilken funksjonalitet som skal utvikles, og brukerhistorier skal utarbeides i samarbeid med valgt tilbyder. Rammeavtalen skal benyttes for å videreutvikle tjenestene, og gjøre #URL0# til et moderne digitalt bibliotek. Derfor søker vi også kompetanse på interaksjonsdesign og søker en tilbyder som kan bistå oss i prosessen med å utvikle tjenesten, en god brukeropplevelse, og også være i stand til å implementere dette i valgt publiseringsløsning.
Utvikling av tjenestene på Nasjonalbiblioteket gjøres også i samarbeid med vår ai-lab og våre egne interne utviklingsressurser. Vi er derfor på jakt etter en samarbeidspartner med bred teknologiforståelse. Noen av dagens løsninger er utviklet i React. Eksempler på dette er #URL3#, #URL0##URL20# og portalen for innlevering av bibliotekstatistikk. Tilbyder må derfor beherske dette rammeverket.
Nasjonalbiblioteket har en nettbutikkløsing som er brukt på #URL0##URL21# og #URL0##URL22# løsningen bruker Woo Commerce og tilbyder må ha erfaring med dette produktet.
Tilbyder må også ha god kompetanse på integrasjoner med andre systemer. Nasjonalbibliotekets søknadsportal har integrasjon mot arkivsystemet Elements. Note-butikken integrerer mot biblioteksystemet Micromarc, betalingsløsningen Nets, kassesystemet Tellix og økonomisystemet Agresso. #URL7# henter data fra Nasjonalbibliotekets eget søke-api. Språkbanken henter data fra Clarino og Trolling. Vi bruker i dag Prefect for å styre dataflyten mellom systemene. Til å styre denne flyten kreves det kompetanse i Python.
Tildeling av kontrakter vil skje på bakgrunn av de tilbud som er mest fordelaktig, basert på følgende vektede kriterier:
· Kvalitet på tilbudt personell (60%)
· Inngitte priser (40%)
Anbud id:
762810
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Søndag 24. Oktober 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud