Grafisk design, IT/Web og Support i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2225 Siste år
1791 Siste 3 mnd
125 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

IKT- Konsulenttjenester digital formidling - design, utvikling og rådgiving

Registrert Dato: Søndag 24. Oktober 2021

Nasjonalbiblioteket ønsker å inngå rammeavtale for utviklings-, design- og rådgivningstjenester på eksisterende digitale formidlingstjenester - som i hovedsak bygger på bruk av Wordpress. Nasjonalbiblioteket har i dag flere nett-tjenester, (herunder, men ikke begrenset til *** Linken er fjernet *** og *** Linken er fjernet *** som skal videreutvikles. Det foreligger ingen klar spesifikasjon over hvilken funksjonalitet som skal utvikles, og brukerhistorier skal utarbeides i samarbeid med valgt tilbyder. Rammeavtalen skal benyttes for å videreutvikle tjenestene, og gjøre *** Linken er fjernet *** til et moderne digitalt bibliotek. Derfor søker vi også kompetanse på interaksjonsdesign og søker en tilbyder som kan bistå oss i prosessen med å utvikle tjenesten, en god brukeropplevelse, og også være i stand til å implementere dette i valgt publiseringsløsning.
Utvikling av tjenestene på Nasjonalbiblioteket gjøres også i samarbeid med vår AI-lab og våre egne interne utviklingsressurser. Vi er derfor på jakt etter en samarbeidspartner med bred teknologiforståelse. Noen av dagens løsninger er utviklet i React. Eksempler på dette er embed.nb.no, *** Linken er fjernet *** og portalen for innlevering av bibliotekstatistikk. Tilbyder må derfor beherske dette rammeverket.
Nasjonalbiblioteket har en nettbutikkløsing som er brukt på *** Linken er fjernet *** og *** Linken er fjernet *** Løsningen bruker Woo Commerce og tilbyder må ha erfaring med dette produktet.
Tilbyder må også ha god kompetanse på integrasjoner med andre systemer. Nasjonalbibliotekets søknadsportal har integrasjon mot arkivsystemet Elements. Note-butikken integrerer mot biblioteksystemet Micromarc, betalingsløsningen Nets, kassesystemet Tellix og økonomisystemet Agresso. Embed.nb.no henter data fra Nasjonalbibliotekets eget søke-API. Språkbanken henter data fra Clarino og Trolling. Vi bruker i dag Prefect for å styre dataflyten mellom systemene. Til å styre denne flyten kreves det kompetanse i Python.
Tildeling av kontrakter vil skje på bakgrunn av de tilbud som er mest fordelaktig, basert på følgende vektede kriterier:
· Kvalitet på tilbudt personell (60%)
· Inngitte priser (40%)


Referansenummer:  2021/342