Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Impulsventilatorer til t-banetunnel

Merk!
Les kunngjøringen nøye. Fristen som oppgis i kunngjøringen er frist for å levere søknad om prekvalifisering. Kun prekvalifiserte tilbydere får tilsendt konkurransegrunnlaget. Prekvalifisering skjer ved å levere dokumentasjon etterspurt i kunngjøringen til kontaktperson innen fristen. på grunn av begrensninger i e-poststørrelse, kan dokumentasjon ikke mottas pr. e-post, men må sendes som regulær post.
Beskrivelse av leveransen:
røykventilasjon i t-banetunnel, Majorstuatunnelen.
Impulsventilatorer, 28 stk.(14 par)
Forespørselen omfatter levering av impulsventilatorer med lyddempere, gitter, samt montasjebraketter, vibrasjonsdempere av gummi og øvrig nødvendig festeutstyr. Viftene leveres for oppheng direkte i fjellbolter, uten mellomliggende monteringsrammer. Viftehjul og propellvinger skal være produsert i korrosjonsbestandig lettmetall.
nb! Priser skal ikke leveres med prekvalifiseringsunderlaget, men i eget tilbud etter at prekvalifiserte firma har mottatt forespørsel.
Opsjoner:
1. Leveranse av ytterligere 2-4 impulsventilatorer av samme type.
2. Leveranse av service- og vedlikeholdsavtale.
3. Montering (ikke terminering) av impulsventilatorer.
Prekvalifisering skjer ved å følge vedlagte prekvalifiseringsgrunnlag og levere etterspurt dokumentasjon på den form som beskrives i prekvalifiseringsgrunnlaget. Vedlagt skjema kvalitetssikring skal også fylles ut og legges ved.
Anbud id:
78733
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 25. Januar 2010

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud