Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

IN1141 Turvei Øra naturreservat

Fredrikstad kommune innbyr, i forbindelse med prosjekt Øra naturreservat, til tilbudskonkurranse om gjennomføring av prosjektet i totalentreprise basert på ns 8407.
i forbindelse med 40 års jubileet til Øra naturreservat (28. 09. 2019) ble det i forkant bestemt at deler av turstien innenfor Øra naturreservat skal oppgraderes og gjøres mer tilgjengelig for allmennheten.
i tillegg til oppgradering av selve turstien, med blant annet tilrettelegging for bevegelseshemmede (hc-parkering ved kortbølgen), skal det monteres noen bord og benker, settes opp informasjonskilt, monteres sykkelstativ, lages rasteplasser og bygges kunstige dammer. Prosjektet omfatter også tømrerarbeider (f. Eks overbygg ved ornitologisk forening sitt klubbhus, utbedringer av fugletårnet, bygging av gapahuk ved rasteplass (opsjon) og brygge/bro over dam 2 (opsjon)).
Området ved Oldenborgbekken er fuktig. Arbeidene knyttet til dam 1 og 2 bør derfor fortrinnsvis utføres i vinterhalvåret, alternativt etter langvarig tørke. Det er ønskelig at oppstart her prioriteres. Det må samtidig tas hensyn til at det ikke kan pågå arbeider med den store dammen (dam 2) i hekkeperioden for fuglene (15. 04-15. 07). Entreprenørens fremdriftsplan må ta hensyn til dette.
Deler av området blir brukt som sauebeite. Hvis det skal anlegges sti, gapahuk, rasteplasser o. l. i beitesesongen må det tas hensyn til sauene.
Det foreligger rammetillatelse datert 28. 06. 2019 for hovedprosjektet, Tursti Øra naturreservat (Øra1). søknad om rammetillatelse for to dammer på Øra-spissen (Øra 2) ble sendt inn 14. 02. 2020. Arbeidene knyttet til Øra 2 inngår i konkurransegrunnalget som en av flere opsjoner.
Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av vedleggene til konkurransegrunnlaget.
Anbud id:
630217
  • Sted:
    Fredrikstad
  • Registrert:
    Tirsdag 18. Februar 2020

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud