Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Gjerder og Porter, Glassarbeider, Gulv, Maler, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Utleie, Ventilasjon i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Industrihistorisk senter på Ballastbrygga

Det gamle industribygget er fra 1950.
i dag er bygget fortsatt i bruk, men tilstanden er dårlig og det er behov for en renovering. Bygget skal bli Industrihistorisk senter og huse en utstillingsdel i regi av Vest-Agder museet, samt ha Marna Motor og Motor- og Trebåtforeningen.
Det er viktig å få bevart historien og autentisiteten til bygget. Eksisterende elementer i fasaden som skal byttes/ restaureres vil samsvare med originaltilstand.
Det ønskes tilbud på komplette arbeider organisert som totalentreprise, ns 8407. Arbeidet består hovedsakelig av oppgradering av eksisterende bygningsmasse. Bygget er delvis i 1 og 2 etasjer.
Utvendig beholdes eksisterende murfasade. Fasadeisolering av yttervegger utføres som kombinasjon av pusset innvendig 50 mm hardisolasjon og isolert stålstenderverk.
Det blir en del rivearbeider av både treverk og betong samt sanering av teknisk materiell. Betongsaging, kjerneboring, bortmeisling av flere mindre betonggulv. Gjenmuringene på fasaden er muligens av mur. (Entreprenør må selv foreta en vurdering av forholdene på tilbudsbefaringen).
i 2. Etg skal det etableres et mindre fellesareal/ møterom med kjøkkenkrok, et kontor, lager/ bod/ teknisk rom, enkel garderobe samt dusj, toalett og vask.
Det skal monteres inn løfteplattform fra 1. Til 2. Etasje.
i 1. Etg skal det settes opp lettvegger i reisverk og glass, monteres opp kranbane i avdelingen til Marna Motor (kranbanen leveres av Marna Motor).
Det skal monteres opp ny pipe med vedovn.
i fasaden skal vinduer og dører/porter settes inn nytt eller erstatte eksisterende, se vindus- / dørskjema vedlagt.
Baldakin skal opprustes og forsterkes, nytt rekkverk monteres og det skal etableres rømningstrapp fra baldakin til bakkenivå.
Bygget vaskes og males opp utvendig.
Anbud id:
685276
  • Sted:
    Lindesnes
  • Registrert:
    Tirsdag 1. Desember 2020

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud