Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Informasjonsmøte om anskaffelsesprosess til fire byggeprosjekter

Kultur- og idrettsbygg Oslo kf er et kommunalt foretak, etablert 1. Juli 2015. Foretaket har ansvar for å bygge, eie, leie ut, vedlikeholde og forvalte kultur- og idrettsbygg i Oslo. vår portefølje består av eksisterende bygg/anlegg og nye prosjekter som skal legge rammene for aktivitet og opplevelser for byens befolkning og for tilreisende.
Kultur- og idrettsbygg har blant annet ansvar for Holmenkollen nasjonalanlegg, Bislett stadion, Vigeland-museet, ishaller/isflater, flerbrukshaller og bad/svømmehaller. i tillegg har foretaket ansvar for planlegging og utbygging av nytt Munchmuseum, nye Deichmanske hovedbibliotek og nye Jordal Amfi.
Vi har nå fått bestilling på bygging av nye anlegg og planlegger nå å forespørre markedet om bygging og realisering av følgende fire anlegg:
- Grorud flerbrukshus
- Frogner ishall
- Ullern flerbrukshall
- Museumsutsikkeren
kid inviterer entreprenører, rådgivere og andre interesserte til informasjonsmøtet om anskaffelsesprosessen til disse fire prosjektene i KIDs lokaler i OlavVs gt 4, 9. Etasje tirsdag 6. Mars kl 14. 00 - 15. 00.
Anbud id:
508854
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 15. Februar 2018

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud