Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Infrastruktur Atlanteren BT1

Stavanger kommune har utarbeidet områdeplan for Atlanteren, plan 2425. Formålet med områdeplanen er å tilrettelegge for fremtidig utbygging.
Utbyggingsområdet Atlanteren ligger sentralt på Hundvåg langs Hundvåg Ring (Fv 435), og er på ca. 280 daa. Planen legger opp til ca. 900 boliger og avsetter areal til offentlig bebyggelse (skole, sykehjem, barnehage), forretning og friområder. Boligfelt utgjør ca 104 daa. Parkering for boligene skal anlegges i felles parkeringsanlegg under bakken. Planen omfatter ny miljøkulvert i Hundvåg Ring for å etablere bilfri kryssing i skoleområdet. når planen for miljøkulvert blir gjennomført er usikkert. Området grenser også mot Ryfast-utbyggingen.
i dag er planområdet i hovedsak et åpent jordbrukslandskap uten særlig tre- og buskvegetasjon. Det er noen få boligeiendommer innenfor området.
Utbyggingsområdet Atlanteren vil gjennomføres i flere etapper. Med denne konkurransen vil oppdragsgiver starte utførelse av arbeid med første utbyggingsetappe.
Detaljregulering, plan 2577P, for felt BB1 og felt BB2 bygger på områdeplan for Atlanteren, plan 2425, og representerer den første utbyggingen på Atlanteren. i forbindelse med utbygging av infrastruktur til felt BB1 og felt BB2 skal Stavanger kommune bygge bland annet vei, vann og avløp, sykkelvei, sykkelvei med fortau, tursti med belysning, undergang av betong, midlertidig rundkjøring, opparbeide friområde og legging av kabler. Dette blir kalt BT1.
Anbud id:
689244
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Torsdag 24. Desember 2020

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud