Rengjøring i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

275 Siste år
83 Siste 3 mnd
29 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Innbydelse til å søke tjenestekonsesjon for å utføre hjemmebaserte tjenester i Moss

Registrert Dato: Torsdag 03. Januar 2013

Bystyret i Moss har i møte 18.06.12 vedtatt å innføre fritt brukervalg i hjemmebaserte tjenester, jfr. vedlegg ? bystyresak med vedtak i saksnr 072/12 av 18.06.12. Vedtaket omfatter tjenestene
? praktisk bistand,
? hjemmesykepleie og
? brukerstyrt personlig assistanse.
Det lages egen invitasjon for å søke konsesjon for tjenesten brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Herværende invitasjon gjelder derfor for tjenestene praktisk bistand og hjemmesykepleie. Vedtaket innebærer at brukere med vedtak om praktisk bistand og/eller hjemmesykepleie gis rett til å velge om de vil at tjenestene skal utføres av kommunal utfører (kommunens nåværende virksomhet for hjemmebaserte tjenester) eller en privat leverandør som har inngått avtale med kommunen om å levere slike tjenester.
Det forutsettes at fritt brukervalg for begge disse tjenestene skal innføres fra samme tidspunkt. Planlagt oppstartdato er 01.09.13.
Antall brukere med vedtak om praktisk bistand pr 01.11.12 er 409. Med hensyn til gjennomsnittlig brukertid pr oppdrag vises til vedlegg - sak til helse- og sosialutvalget av 03.12.12 med vedlegg ? Fastsetting av pris på hjemmebaserte tjenester ved utlysning av tjenestekonsesjoner.
Antall brukere med vedtak om hjemmesykepleie pr 01.11.12 er 613. Av disse har ca 25 tjenester også på natt. Med hensyn til gjennomsnittlig tidsbruk i direkte brukertid pr oppdrag vises til samme vedlegg som i avsnittet foran.
Antall besøk gjennomsnitt pr uke i hjemmesykepleien (natt ikke inkludert) pr bruker er kartlagt til å være 8,9.
245 av brukerne har vedtak om både praktisk bistand og hjemmesykepleie.
Fritt brukervalg skal gjennomføres ved bruk av tjenestekonsesjoner. Leverandører som søker og som oppfyller kommunens kvalifikasjon ? og kvalitetskrav tildeles tjenestekonsesjon for levering av de aktuelle tjenester. Leverandøren forutsettes å kunne levere tjenester vedkommende er tildelt konsesjon for.
Fritt brukervalg i hjemmebaserte tjenester omfatter både hjemmesykepleie og praktisk bistand. Personer som bor eller oppholder seg i Moss kan søke helse - og omsorgstjenesten v/ tjenestekontoret om slike tjenester. Tjenestene er behovsprøvd. Det er således kun personer med særskilte behov som vil få tjenester innvilget. Brukere som får innvilget tjenester kan velge om disse skal utføres av kommunen eller av privat leverandør som har tjenestekonsesjon for tildeling av tjenester bruker er innvilget. Brukere som har pågående tjeneste fra kommunen, vil også få tilbud om å velge annen leverandør hvis ønskelig.
Leverandører som skal utføre tjenestene må oppfylle vilkårene for å få tildelt tjenestekonsesjon. Tjenestekonsesjon kan søkes for en eller begge tjenesteområdene. Leverandører som søker om konsesjon for levering av hjemmesykepleie, kan også melde sin interesse for å utføre hjemmesykepleie på natt. Kommunen forplikter seg imidlertid ikke til å inngå avtale om levering av tjeneste på natt på nåværende tidspunkt.
Tildelte konsesjoner vil gjelde for hele kommunen.
Leverandøren har etterspørselsrisikoen for å skaffe brukere og det garanteres ikke noe minste volum av tjenestene.
Kommunens egen utførerenhet (virksomheten for hjemmebaserte tjenester) deltar ikke i denne tjenestekonsesjonstildelingen, men det blir stilt de samme kvalitetskrav til tjenestene overfor egen utfører som overfor leverandørene. Kommunens egen leverandør har således ikke eksklusivitet i forhold til private leverandører.
Det tas sikte på tildeling av tjenestekonsesjoner med virkning fra 01.09.13 og deretter årlig til og med år 2017.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rengjøring

Leverandør, Leverandører, Pris

Moss, Østfold

Avsluttet: Torsdag 17. Januar 2013