Rengjøring, Utleie i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

290 Siste år
71 Siste 3 mnd
18 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Inngåelse av rammeavtale for levering av dørmatter o.l

Registrert Dato: Mandag 29. Oktober 2012

Ringerike kommune ønsker å finne en rammeavtalepartner for levering av dørmatter, inngangsmatter, dempematter og lignende relatert til matter. Rammeavtalen skal både omfatte avrop for kjøp av matter (for eie) OG avrop for leie av matter med tilknyttet tjeneste i form av regelmessig bytting av matter, slik at disse til enhver tid er rene og velstelte.
Rammeavtalens varighet vil være 1+1+1+1 år (Opprinnelig avtaleperiode er ett år, men avtalen kan forlenges av oppdragsgiver for et nytt år med total varighet på inntill 4 år.) Priser kan justeres ved forlenging av avtaleperiode basert på den generelle prisvekst innenfor relevant område).
Ringerike kommune skal inngå avtale med en etablert leverandør i markedet som allerede selger og/eller leier ut matter. Leverandøren kan inngå avtale med en underleverandør for den ene gruppen ytelse, men Ringerike kommune ønsker kun å forholde seg til en(1) aktør. Dersom leverandør benytter seg av underleverandører for å oppfylle eventuelle kvalifikasjonskrav eller minimumskrav, skal det oppgis hvlke underleverandør som tenkes benyttet.
Denne konkurransen kjøres i 2 runder (begrenset anbudskonkurranse med prekvalifisering uten forhandlinger). I første runde skal det kvalifiseres maksimum 3 leverandører som blir invitert til å gi inn tilbud. Dersom flere enn 3 leverandører er kvalifiserte, vil kun de 3 som i størst grad oppfyller kvalifikasjonskravene bli invitert til å gi inn tilbud. Det vil bli arrangert en tilbyderkonferanse for de som blir valgt ut til å levere tilbud. Tilbud skal inngis basert på de opplysninger som da blir overlevert og sendt ut til valgte leverandører. Det vil så bli gitt en rimelig tilbudsfrist for levering av selve tilbudet. Fristen oppgitt nedenfor gjelder kun kvalifiseringsfasen.
Det er viktig at leverandørene setter seg godt inn i kvalifikasjonskravene og tar kontakt med oppdragsgiver dersom noe er uklart. Vi ønsker ikke priser i kvalifikasjonsrunden, men dersom priser er del av kataloger og lignende som blir brukt til å dokumentere sortiment og etablert drift, gjør ikke dette noe.
Rammeavtalen vil gjelde alle kommunens enheter og lokasjoner, men eksisterende avtaler kan ha oppsigelsestid og vil løpe i den nærmeste perioden etter kontraktsinngåelse. Det vil bli gitt nærmere informasjon om forventet volum og lokasjoner til de leverandører som blir valgt ut til å levere tilbud.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rengjøring, Utleie

Anbudskonkurranse, Drift, Forlenging, Kontraktsinngåelse, Leverandør, Leverandører, Matter, Priser

Tunhovd, Buskerud

Avsluttet: Torsdag 15. November 2012