Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1649 Siste år
567 Siste 3 mnd
129 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Inngåelse av rammeavtale for rensk og sikring av fjellanleggRammeavtale for rensk og sikring av fjellanleggRammeavtale for rensk og sikring av fjellanlegg

Registrert Dato: Torsdag 05. Juli 2012

Bergen kommune, Vann- og avløpsetaten, forvalter VA-anlegg som inkluderer over 100 km med tunneler og bergrom. Siden 2007 er det foretatt inspeksjoner for kontroll og iverksatt sikringstiltak for å ivareta sikkerheten mot nedfall og ras i mange av anleggene.
VA-anleggene i fjell består av vannbehandlingsanlegg, vannbassenger, renseanlegg for avløpsvann og overføringstunneler for drikkevann og/eller avløpsvann.
I de nyere overføringstunnelene ligger det rørledninger for både avløpsvann og drikkevann. I noen av de gamle avløpstunnelene renner avløpsvannet på tunnelsålen, i andre renner overvann på tunnelsålen og avløpsvann i rør.
Det gjenstår å kontrollere og eventuelt foreta rensk og sikring i avløpstunnelen fra Midtun fram til Flesland renseanlegg, og i avløpstunnelen fra Indre Arna fram til Garnes renseanlegg. Avløpsvann renner åpent på sålene i begge tunnelene.
En avløpstunnel fra Sælenvannet til Knappen renseanlegg krysser like over den nær forestående forlengelsen av Ringveg vest tunnelene ved Sandeide. Tunnelen skal inspiseres og sikringstiltak ved kryssingen på Sandeide må være gjort før mars 2012.
I høydebassengene og de lange overføringstunnelene for drikkevannsforsyning med åpent vannspeil foretas det periodisk rengjøring etter fastlagte tidsintervall. I forbindelse med rengjøringen foretas det også periodiske inspeksjoner og nødvendige sikringsarbeider av bergrommene og tunnelene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp

Inspeksjoner, Overvann, Rengjøring, Renseanlegg, Sikring, Vann

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Torsdag 19. Juli 2012