Arkitekt, Prosjektleder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

734 Siste år
175 Siste 3 mnd
58 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Innleie av Byggeleder totalentreprise, Oslo-Ski Delprosjekt Ski

Registrert Dato: Mandag 08. April 2013

Orientering om prosjektet og oppdraget
Follobanen er den innerste delen av Inter City-nettet mot sør, og en forutsetning for framtidig økning i person- godstrafikken til og fra Østfold og kontinentet.
Det nye dobbeltsporet mellom Oslo S og kollektivknutepunktet Ski blir 22 km lang. Tunnelen er på hele 19,5 kilometer og blir Norges lengste jernbanetunnel, og den første med to atskilte tunnelløp for effektiv trafikkavvikling.
Om delprosjekt Ski
Follobanens sørligste delprosjekt omfatter blant annet en total ombygging av Ski stasjon, omlegging av Østfoldbanen mellom Langhus og stasjonen, bygging av ny jernbanebro i Nordbyveien samt bygging av to nye jernbanespor for godstog.
De reisende vil få en bred og lys undergang med adkomst til seks plattformer. På østsiden skal det bygges et reisetorg med servicehus og enkel forbindelse til bussterminalen. På vestsiden skal det også bygges reisetorg i tillegg til parkering for både sykler og biler.
Delprosjektet omfatter i tillegg bygging av et nytt vendespor sør for stasjonen, støyskjerming, omlegginger av fylkes- og kommunale veger med kryssløsninger, omlegging av gang og sykkelveg, samt omlegging og nyetablering av vann, avløp og kabler.
I tillegg til ovenstående oppgaver kan leder pålegge gjennomført oppgaver som naturlig hører inn under fagområdet.
Byggeleders oppgave er primært å føre tilsyn og kontroll med ytelsene fra totalentreprenøren i produksjonsfasen iht. kontraktens krav og spesifikasjoner, samt være sentral i utførelse av tilbudsgrunnlag for hovedarbeider. I Totalentreprisen/hovedarbeidene inngår både tradisjonell underbygning- så vel som jernbanetekniske anlegg.
Byggeleder vil bistå prosjektleder med styring og oppfølging av kontrakt. Rollen rapporterer til prosjektleder og vil inngå i delprosjektets ledergruppe og har medansvar for at prosjektet når sine mål.
Hovedoppgaver er blant annet:
? Bistå i arbeidet med tilbudsgrunnlag for hovedarbeider som i hovedsak vil være basert på en Totalentreprise med engelsk som språk.
? Organisere, koordinere, verifisere og følge opp totalentreprise iht. kontraktens krav og spesifikasjoner. Herunder også overlevering og sluttdokumentasjon
? Ansvar for kvalitet, økonomi og fremdrift for arbeidet som utføres.
? Bistå prosjektleder/kontraktsansvarlig med kontraktsoppfølging av endrings- og avviksbehandling, kontrakttolkninger og liknende
? Ansvar for at lover, forskrifter og standarder som berører aktiviteter i byggefasen etterfølges, herunder også RAMS, SHA og HMS
? Bidra til koordinering mot tilgrensende parseller og fagområde
? Ansvarlig for å følge opp prosjektressurser
I tillegg til ovenstående arbeidsoppgaver kan leder pålegge gjennomført andre. arbeidsoppgaver som hører inn under fagområdet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere