Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1095 Siste år
369 Siste 3 mnd
83 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Innleie av Delprosjektledere (3 personer), Oslo-Ski

Registrert Dato: Torsdag 01. Mars 2012

Kort beskrivelse av prosjektet:
Prosjekt Follobanen er et av Jernbaneverkets mest omfattende og langsiktige prosjekter. Prosjektets oppgave er å planlegge og gjennomføre utbygging av 22 km nytt dobbeltspor mellom Oslo og Ski, og skal dimensjoneres for hastigheter over 200 km/t. Prosjektet er i gang med utvikling av detaljplaner og kontraktstildelinger forventes å skje 2013-2014. Prosjektet består av følgende delprosjekter: Ski stasjon, Tunnelentreprise og innføring Oslo S, som alle tre skal besettes med delprosjektledere med ansvar for:
Hovedoppgaver som skal utføres:
? Bistå Prosjektleder i ivaretakelse av budsjettdisponeringsmyndighets (BDM) rolle og utarbeidelse av strategier og premisser for konkurransegrunnlag.
? Bistå Prosjektleder slik at prosjektet etterlever prinsippene for ledelse og verdigrunnlaget i Utbyggingsdivisjonen samt gjennomfører de oppgaver som er konkretisert i prosjektets styringsdokument.
? Bistå Prosjektleder for å bringe tildelt prosjekt fram til angitte mål.
? Bistå Prosjektleder i at det blir utarbeidet nødvendige planer/strategier og at disse er i samsvar med overordnede føringer for prosjektet.
? Bistå ved oppfølging av avvik og at endringer fra regelverk og godkjent hovedplan blir godkjent.
? Bistå ved utforming av prosjektets kontraktstrategi og anskaffelsesstrategier. Utarbeidelse av konkurransegrunnlag, delta i gjennomføring av forhandlinger og kontraktsforvaltning, i samarbeid med kontraktsrådgivere fra Forsyning og prosjekterende rådgivere.
I tillegg til ovenstående arbeidsoppgaver kan leder pålegge gjennomført arbeidsoppgaver som naturlig hører inn under fagområdet i prosjektet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Arbeidsoppgaver, Prosjekter, Prosjektleder, Utbygging

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 14. Mars 2012