Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1085 Siste år
359 Siste 3 mnd
86 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Innleie av Kontraktsrådgiver (1-2 stk), Oslo-Ski

Registrert Dato: Fredag 15. Februar 2013

Orientering om prosjektet og oppdraget
Jernbaneverket er en statsetat under Samferdselsdepartementet med ansvaret for å planlegge, bygge og vedlikeholde det offentlige jernbanenettet med stasjoner og terminaler, og med ansvar for å regulere og styre trafikken på jernbanenettet. Etaten har ca. 3000 ansatte.
Jernbaneverket Utbygging (U) er en av hovedenhetene i Jernbaneverket og skal på vegne av Jernbaneverket stå for gjennomføring av nye utbyggingsprosjekter relatert til jernbanens kjørevei.
Nytt dobbeltspor Oslo-Ski/Follobanen består av ulike delprosjekter i prosjekteringsfasen. Denne anskaffelsen gjelder støtte til de forskjellige delprosjektene i forbindelse med kontraktsarbeid for de forberedende arbeidene samt bistå inn mot hovedkontraktene. Hovedarbeidene starter i 2014, men det skal gjennomføres en rekke forberedende arbeider i 2012 og 2013.
Til disse arbeidene er det i første rekke behov for følgende ressurs: Kontraktsrådgiver (1-2 stk) for Folloprosjektet. Det kan bli behov for å forlenge ressursene over i hovedarbeidene som starter 2014.
Kontraktspråk vil være engelsk.
Hovedoppgaver som skal utføres:
Bistå delprosjektene og være kontraktsfaglig ressurs i forbindelse med delprosjektene. Dette gjelder for forespørselsprosessen, evaluering og kontrahering av store entreprisekontrakter samt senere kontraktsadministrasjon av inngåtte kontrakter.
Kontraktsrådgiver rapporterer til Anskaffelsesleder Follobaneprosjektet, men vil i det daglige rapportere til den enkelte delprosjektleder.
I tillegg til ovenstående arbeidsoppgaver kan leder pålegge gjennomført andre. arbeidsoppgaver som hører inn under fagområdet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Arbeidsoppgaver, Utbygging

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 01. Mars 2013