Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Innleie av Prosjekteringsingeniør, Oslo-Ski

Orientering om prosjektet og oppdraget
Jernbaneverket er en statsetat under Samferdselsdepartementet med ansvaret for å planlegge, bygge og vedlikeholde det offentlige jernbanenettet med stasjoner og terminaler, og med ansvar for å regulere og styre trafikken på jernbanenettet. Etaten har ca. 3000 ansatte.
Jernbaneverket Utbygging (u) er en av hovedenhetene i Jernbaneverket og skal på vegne av Jernbaneverket stå for gjennomføring av nye utbyggingsprosjekter relatert til jernbanens kjørevei.
Follobanen er Norges største samferdselsprosjekt med 22 km nytt dobbeltspor fra Oslo s til kollektivknutepunktet Ski. Jernbanetunnel er på 19, 5 km, landets lengste og er første norske jernbanetunnel med to atskilte tunnelløp for effektiv trafikkavvikling. Prosjektet inkluderer omfattende arbeid på Oslo s og bygging av nye Ski stasjon. Anlegget etter planen ferdig i slutten av 2019.
Nytt dobbeltspor Oslo-Ski/Follobanen består av ulike delprosjekter i prosjekteringsfasen. Denne anskaffelsen gjelder delprosjekt Innføring Oslo s. Hovedarbeidene starter i 2014, men det skal gjennomføres en rekke forberedende arbeider i 2012 og 2013.
Kontraktspråk vil være engelsk.
Hovedoppgaver som skal utføres:
? Delta i utarbeidelse og oppfølging av kontrakt for underbyggings arbeider i Haven, Klypen og Loenga.
? Vedkommende vil i første fase inngå i oppfølging av prosjekteringskontrakten og aktiv delta i definering av det tekniske kontraktgrunnlag for hovedkontrakten som i alt vesentlig vil være basert på en totalentreprise med engelsk som språk.
? Vedkommende vil i senere fase kunne inngå i anleggsteamet for byggeplassoppfølging og koordinering av aktiviteter og grensesnitt mot kontrakten.
? Vedkommende vil i første fase rapportere til Prosjekteringsleder og i neste fase til Prosjektleder/Hovedbyggeleder.
i tillegg til ovenstående arbeidsoppgaver kan leder pålegge gjennomført arbeidsoppgaver som naturlig hører inn under fagområdet.
Anbud id:
229410
  • Sted:
    Oslo, Bærum Asker, Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal  Vis alle
  • Registrert:
    Tirsdag 18. Desember 2012

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud