Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

979 Siste år
241 Siste 3 mnd
63 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Innleie av Prosjekteringsingeniør, Oslo-Ski

Registrert Dato: Tirsdag 18. Desember 2012

Orientering om prosjektet og oppdraget
Jernbaneverket er en statsetat under Samferdselsdepartementet med ansvaret for å planlegge, bygge og vedlikeholde det offentlige jernbanenettet med stasjoner og terminaler, og med ansvar for å regulere og styre trafikken på jernbanenettet. Etaten har ca. 3000 ansatte.
Jernbaneverket Utbygging (U) er en av hovedenhetene i Jernbaneverket og skal på vegne av Jernbaneverket stå for gjennomføring av nye utbyggingsprosjekter relatert til jernbanens kjørevei.
Follobanen er Norges største samferdselsprosjekt med 22 km nytt dobbeltspor fra Oslo S til kollektivknutepunktet Ski. Jernbanetunnel er på 19,5 km, landets lengste og er første norske jernbanetunnel med to atskilte tunnelløp for effektiv trafikkavvikling. Prosjektet inkluderer omfattende arbeid på Oslo S og bygging av nye Ski stasjon. Anlegget etter planen ferdig i slutten av 2019.
Nytt dobbeltspor Oslo-Ski/Follobanen består av ulike delprosjekter i prosjekteringsfasen. Denne anskaffelsen gjelder delprosjekt Innføring Oslo S. Hovedarbeidene starter i 2014, men det skal gjennomføres en rekke forberedende arbeider i 2012 og 2013.
Kontraktspråk vil være engelsk.
Hovedoppgaver som skal utføres:
? Delta i utarbeidelse og oppfølging av kontrakt for underbyggings arbeider i Haven, Klypen og Loenga.
? Vedkommende vil i første fase inngå i oppfølging av prosjekteringskontrakten og aktiv delta i definering av det tekniske kontraktgrunnlag for hovedkontrakten som i alt vesentlig vil være basert på en totalentreprise med engelsk som språk.
? Vedkommende vil i senere fase kunne inngå i anleggsteamet for byggeplassoppfølging og koordinering av aktiviteter og grensesnitt mot kontrakten.
? Vedkommende vil i første fase rapportere til Prosjekteringsleder og i neste fase til Prosjektleder/Hovedbyggeleder.
I tillegg til ovenstående arbeidsoppgaver kan leder pålegge gjennomført arbeidsoppgaver som naturlig hører inn under fagområdet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Arbeidsoppgaver, Bygging, Delprosjekt, Utbygging

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 14. Januar 2013