Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

986 Siste år
248 Siste 3 mnd
62 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Innleie av Prosjektingeniør konstruksjoner, Oslo-Ski

Registrert Dato: Mandag 17. Desember 2012

Orientering om prosjektet og oppdraget
Jernbaneverket er en statsetat under Samferdselsdepartementet med ansvaret for å planlegge, bygge og vedlikeholde det offentlige jernbanenettet med stasjoner og terminaler, og med ansvar for å regulere og styre trafikken på jernbanenettet. Etaten har ca. 3000 ansatte.
Jernbaneverket Utbygging (U) er en av hovedenhetene i Jernbaneverket og skal på vegne av Jernbaneverket stå for gjennomføring av nye utbyggingsprosjekter relatert til jernbanens kjørevei.
Follobanen er Norges største samferdselsprosjekt med 22 km nytt dobbeltspor fra Oslo S til kollektivknutepunktet Ski. Jernbanetunnel er på 19,5 km, landets lengste og er første norske jernbanetunnel med to atskilte tunnelløp for effektiv trafikkavvikling. Prosjektet inkluderer omfattende arbeid på Oslo S og bygging av nye Ski stasjon. Anlegget etter planen ferdig i slutten av 2019.
Follobanen består av 3 delprosjekter, Innføring Oslo S, Tunnel og Langhus-Ski.
Delprosjektet Langhus - Ski inneholder mange store samferdelskonstruksjoner i dagsonen før/etter Follobantunnelen og Ski stasjonsområde.
Det er behov for styrke byggherreorganisasjonen og delprosjektet har behov for inntil 2 erfarne ingeniører/siv.ingeniører innen konstruksjoner/anleggsteknikk.
Hovedoppgaver som skal utføres:
? Bidra til utarbeidelse av konkurransegrunnlag for totalentreprise.
? Oppfølging og kontroll av prosjekterte konstruksjonsløsninger i byggetiden.
I tillegg til ovenstående arbeidsoppgaver kan leder pålegge gjennomført arbeidsoppgaver som naturlig hører inn under fagområdet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Arbeidsoppgaver, Bygging, Utbygging

Oslo, Oslo

Avsluttet: Fredag 11. Januar 2013