Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Innleie av Prosjektstyringsleder, Eidsvoll-Hamar

Orientering om prosjektet og oppdraget:
Jernbaneverket er en statsetat under Samferdselsdepartementet med ansvaret for å planlegge, bygge og vedlikeholde det offentlige jernbanenettet med stasjoner og terminaler, og med ansvar for å regulere og styre trafikken på jernbanenettet. Etaten har ca. 3000 ansatte.
Jernbaneverket Utbygging (u) er en av hovedenhetene i Jernbaneverket og skal på vegne av Jernbaneverket stå for gjennomføring av nye utbyggingsprosjekter relatert til jernbanens kjørevei.
Fellesprosjektet Langset-Kleverud/Labbdalen skal bygge ut 17 km ny dobbeltsporet jernbane mellom Langset og Kleverud og 20 km ny fire felts motorvei mellom Langset og Labbdalen.
Prosjektet gjennomføres som et fellesprosjekt sammen med Statens vegvesen.
Prosjektet søker en person som kan lede prosjektets styringsstab og der i gjennom være ansvarlig for overordnede prosjektstyringsoppgaver. Styringsstaben består av ca 25 personer. Prosjektstyringsleder rapporterer til prosjektledelsen.
Hovedoppgaver som skal utføres:
Funksjonen innehar overordnet ansvar innen fremdriftsplanlegging, kostnadskontroll, estimering samt status / fremdriftsrapporteringskrav i forbindelse med prosjektet i tillegg til følgende oppgaver:
? Framdriftsplanlegging og? Styring
? Utarbeidelse av styringsdokument for prosjekter
? Estimering av ressursbehov og kostnader
? Budsjettering, kostnadsstyring og avviksbehandling
? Rapportering av status for prosjektet.
i tillegg til ovenstående arbeidsoppgaver kan leder pålegge gjennomført andre. Arbeidsoppgaver som hører inn under fagområdet.
Anbud id:
235395
  • Sted:
    Eidsvoll
  • Registrert:
    Torsdag 7. Februar 2013

Lignende oppdrag i Østfold

1 anbud