Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Elektriker, Entreprenør, IT/Web og Support i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Innovasjonspartnerskap sømløse velferdsteknologitjenester

Velferdsteknologi er identifisert som en viktig del av fremtidens tjenestetilbud, og utgjør en vesentlig del av løsningen for å kunne møte utfordringer knyttet til ressursknapphet i helsesektoren. i tillegg kan teknologien bidra til å gi innbyggerne økt selvstendighet og mulighet for å bo hjemme lengre.
Kommunene og spesialisthelsetjenesten erfarer at dagens løsninger for velferdsteknologi er fragmenterte. Mange brukere har sammensatte og komplekse behov, og får derfor ulike typer velferdsteknologisk utstyr. Noe utstyr har eget administrasjonsgrensesnitt, og er ikke integrert med velferdsteknologisk knutepunkt. Det blir mange ulike systemer å forholde seg til og dermed krevende å administrere løsninger og utstyr samt å oppdage feil.
Regional koordineringsgruppe e-helse Agder (rkg e-helse) vil med denne anskaffelsen inngå et innovasjonspartnerskap for å utvikle et åpent økosystem hvor målet er at tjenestemottakerne opplever trygghet og sømløse tjenester ved bruk av teknologi i eget hjem og på institusjon. For å få det til, har vi behov for at helsepersonell og andre ansatte som jobber med velferdsteknologi har færre systemer å forholde seg til, at vi kan styre forvaltning av utstyr og annen teknologi på en mer effektiv måte, og at tekniske varsler enkelt kan oppdages og tas hånd om når feil oppstår. Vi ønsker åpne standarder tilrettelagt for tjenester som ligger i applikasjoner og utstyr fra en rekke leverandører.
Anbud id:
756688
  • Sted:
    Risør, Grimstad Arendal, Kristiansand, Lindesnes, Farsund, Flekkefjord, Gjerstad, Vegårshei, Tvedestrand, Froland, Lillesand, Birkenes, Åmli, Iveland, Evje Og Hornnes, Bygland, Valle, Bykle, Vennesla, Åseral, Lyngdal, Hægebostad, Kvinesdal, Sirdal  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 27. September 2021

Lignende oppdrag i Agder

6 anbud