Elektriker, Entreprenør, Gulv, Snekker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1908 Siste år
669 Siste 3 mnd
145 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Innrede kjellerstue

Registrert Dato: Tirsdag 29. Desember 2009

Jeg har et rom i kjelleren på ca 39 kvm som jeg ønsker å innrede til kjellerstue.
Det er i dag grovstøp på gulv og veggene er uisolerte. Så gulvet må legges plast på, isoleres (isopor ca 5cm ), varmekabler, armering og støpes (ca 5 cm). Skal legge parkett på gulv selv etterpå.
Veggene må lektes, isoleres og plates/sparkles, slik at det er klart til maling/tapetsering.
Taket må lektes ned ca 2 cm og skal installeres med downlights, samt skru opp plater. (Litt usikker på om jeg skal helsparkle taket.) Det er også 4 vinduer i rommet som jeg ønsker å bytte.
Ellers må det legges ny kurs fra sikringskap til kjellerrommet (rør fra sikringskap er lagt) og legge opp x-antall strømuttak i veggene.

Det kommer forøvrig litt fukt/vann i det ene hjørnet når det har regnet godt en dag eller to, så jeg lurer på om det bør legges ny drenering på utsiden på det som grenser mot plenen. Det er snakk om ca 10 meter totalt. Og det er også litt soppvekst på et par av bærebjelkene. Har nylig skiftet 3 nye stuevinduer i etasjen over (2 var punkterte), så det er mulig det er fra en stund tilbake (hvis det har noe med det å gjøre), men det bør i hvert fall sjekkes ut litt nærmere om det fortsatt er fukt tilstede og evt smøres inn med soppdrepemiddel (?).

Til slutt har jeg også 2 ganger i kjelleren på hhv ca 3 kvm og ca 12 kvm. Her ønsker jeg å legge varmekabler og støpe/sparkle over (max et par cm pga høyden). Det er klart til å montere bryter på vegg og rør til strøm og gulvføler ligger klar i begge gangene. Her skal jeg legge fliser over selv etterpå.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere