Elektriker, Flislegger, Gulv, Rørlegger, Snekker i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

780 Siste år
203 Siste 3 mnd
92 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Innrede loft

Registrert Dato: Tirsdag 27. September 2011

Arbeidet av dette anbudet skal ikke påbegynnes før juni/juli 2012.

Jeg ønsker å innrede et loft som er 23 m2 (det er skråtak, så ved å legge inn kvister blir antall m2 en god del mer). Det skal bestå av 3 rom: 1 soverom, 1 bad m boblebad og ei stor loftsstue. Det må også lages plass til trapp.

Det er skråtak på loftet, så dette må isoleres og deretter legges en form for tak. Jeg vil også lage tre "kvister". En på midten, hvor badet skal være, en på hver side (motsatte sider av den til badet.) De andre to "kvistene" blir laget for å gjøre soverommet og stua romsligere.

Det må legges vegger av en eller annen sort (kanskje panel..). Til sammen skal det også byttes 2 vinduer, i tillegg til å lage plass til 4 nye vinduer. Det må monteres trapp opp til loftet, noe som blir gjort ved å lage hull i taket på et av soverommene i hovedetasjen.

Badet skal flislegges, vegger og gulv. Downlight i taket. Her skal det også settes inn et boblebad som har mål 1600x1600x60. Toalett, samt servant. I og med at det ikke er noen tilkoblinger og rør fra før, må det legges nye. Dette badet skal ligge rett over badet i hovedetasjen, slik at det blir minst mulig styr med rørene...

Soverommet skal være enkelt, men romslig.. Stua skal ha åpen løsning, slik at ingen vegg eller dører behøves. Her skal det også monteres en varmepumpe. Det skal også legges laminat gulv over hele loftet (med untak av badet).

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere