Entreprenør, Prosjektleder, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1377 Siste år
363 Siste 3 mnd
118 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Innredning av loft med trapp og bytte av takstoler på tomannsbolig

Registrert Dato: Fredag 18. Juni 2010

I halvpart av vertikaldelt tomannsbolig i Trondheim er det ønskelig å innrede loftetasje med loftstue, soverom, toalettrom, trapp, takvinduer, veggvinduer og evt balkong mm. For å få tilstrekkelig areal er det nødvendig å skifte ut W-takstolene til A-takstoler der en kan bytte ut en og en takstol uten å måtte rive ned taket. Det er ønskelig å benytte samme material fra eksisterende takstoler der det er mulig hvis det er økonomisk lønnsomt. Det er ikke lagt gulv i loftetasjen, dvs isolasjonen ligger synlig mellom bjelkene. Adgang til loftetasjoen er via nedfellbar stige til loft, men siden det skal sages hull i vegg til vindu/balkong så kan dette benyttes som adgang. I vedlagte bilde 19082008811.jpg ser en hvordan det er mulig å sette opp stillas med adgang der det skal lages hull til vindu/balkong. Det må installeres ny trapp som fortsetter en etasje opp fra der trappen står i dag som bilde trapp.jpg viser.
Tore Hinsverk i Frost entreprenør AS som har bygget huset i 1997 sier statikkberegninger er foretatt der gulvet i loftetasjon kan forsterkes ved å installere en limtrebjelke i gulvet på loftet (dvs i stuetaket i etasjen under). Tore sier også at det ikke er nødvendig å endre takkonstruksjonen på den andre halvparten av huset ved ombygging.
Arbeidet må være fagmessig utført og godkjent etter byggeforskriftene.
Det er ønskelig med forslag til løsninger ved befaring som kan foretas ved kort varsel. Jeg har bilder av eksempler til hvordan vi kan ønske planløsning og innredning for loftet.
Vedlagt er husets byggetegninger, VVS og EL -tegninger samt bilder av huset.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere