Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Snekker i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Innredning av lysgårder i Oljedirektoratets lokaler

Od har behov for levering og montering diverse møblement i forbindelse med innredning av lysgårder i vårt kontorbygg på Ullandhaug i Stavanger. od vil inngå kontrakt med en eller flere leverandører for leveranser i 2012 og 2013. Antatt verdi på avtalen(e) er totalt 2 500 000.
od antar at rundt 70 % av leveransene (målt i verdi) vil bli bestilt og gjennomført høsten 2012, mens resterende bestilles og leveres i 2013. Vi gjør oppmerksom på at utleier av bygget, Entra Eiendom as, skal betale deler av anskaffelsen og del av faktura skal sendes direkte til utleier. od er formelt ansvarlig for hele fakturabeløpet.
Oppdraget omfatter levering, montering og plassering av møbler og utstyr.
od har delt opp konkurransen i 5 delområder:
- Delområde 1: Tepper
- Delområde 2: Lamper
- Delområde 3: Lydabsorbenter
- Delområde 4: Sofaer
- Delområde 5: Andre sittemøbler
Leverandører kan gi tilbud på en, flere eller alle delområder. Leverandører kan ikke ta forbehold om tildeling i flere delområder. Slike forbehold vil føre til avvisning av tilbud.
od vil avholde en kort frivillig befaring for interesserte leverandører 08. 08. 12 kl 12: 00, oppmøte i ODs resepsjon. Hensikten med befaringen er å vise lokalet og materialene som varene skal plasseres i og monteres på.
Se konkurransegrunnlag med vedlegg for mer informasjon.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. #URL0#. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
203775
  • Sted:
    Eigersund, Stavanger Haugesund, Sandnes , Sokndal, Lund, Bjerkreim, Hå, Klepp, Time, Gjesdal, Sola, Randaberg, Strand, Hjelmeland, Suldal, Sauda, Kvitsøy, Bokn, Tysvær, Karmøy, Utsira, Vindafjord  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 29. Juni 2012

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud