Elektriker, Flislegger, Rørlegger, Snekker i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

586 Siste år
152 Siste 3 mnd
57 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Innredning av underetg til 2 soverom oppholdsrom m/kjøkkenkrok + bad

Registrert Dato: Mandag 15. November 2010

Delvis uenredet kjellerrom på 50 m2 skal deles av til 3 rom 2 soverom + et stor oppholdsrom. Det ligger vannbåren varme i hele kjeller etg. Gulvet må rettes av og gulvene skal flilslegges med 30*60 sm fliser. Rommene skal deles med skillevegger og settes inn 2 døres og alle veggegene skal platelegges mer mdf plater og belistes. Det er gips i tak (lydfelle til 1 etg) der vurderes platelegging kontra og legge "glatt strie" sprakle og male. Det er trukket rør til kjellerrommet for det elektriske anlegget. Men alt det elektriske med punkter osv på gjøres ikke takspott pga lydfelle. Det skal også inn en liten kjøkkenbenk og det ligger klart avløp og vannrør.

Uinnredet rom i dag ca 12 m2 t med lecavegger (1 gipsvegg) og uavrettet gulv skal innredes til bad. Avløp ligger klart samt vann og trukket elektriske rør Alt grunnarbeid må gjøres og hele badet skal flislegges og det skal inn dusj, (vurderer nisje) veggklosett og servant.

Vi planlegger å levere alle byggevarene/materialer selv og ønsker tilbud på utført arbeidet men er åpen for å diskuter inkludert materialer.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere