Arkitekt i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

300 Siste år
77 Siste 3 mnd
18 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Innredningsløysning

Registrert Dato: Torsdag 14. Juni 2012

Vi skal søke bruksendring av bolig. I denne forbindelse trenger vi ein planløysing. Denne løysninga vil og bli brukt når vi skal innrede.
Det er snakk om den delen som har ein inngang på kortsida, og ca. 7, 5m (ca 60m2) mot kortsida mot sør. Det skal ei trapp ned fra hovedetage. Trappa må vera i hall eller rommet (mot øst) som ligg vegg i vegg med hal, dei andre romma er oppussa.
Me ønsker eit kombinert vaskerom bad, eit soverom og ei kombinert oppholdsrom soverom, eit teknisk rom der det skal vera plass til minst 2000 liter med beredere.
Det lille toalette skal vera og skal ha inngang fra den andre delen (den store 80m2).
Den store delen skal ikkje gjerast noko med enda, men ein må rekna med at me vil gera noko med den delen ved ei seinare anledning.
Det som er innteikna som spiserom og vask / kott. Her kjem vatnet og vannfordelinga skjer her, det står og sikringsskap her. Alle veggane er lettveggar som er lette og fjerne. Det står ei støtte søyle i rommet. Det er og ein lettvegg som skil det store rommet (80m2) fra det lille, de ville vert greit viss vi kunne bruke den. Rommet er i pussa leca.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt

Bolig, Lettvegg, Oppholdsrom, Sikringsskap, Soverom, Søyle, Spiserom, Vegg

Stord, Hordaland

Avsluttet: Lørdag 14. Juli 2012