Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1635 Siste år
413 Siste 3 mnd
155 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Innsetting av skyvedør på terrasse

Registrert Dato: Mandag 21. Juni 2010

Vi har i dag et stort vindu fra stue og ut til terrassen. Vi ønsker å bytte ut dette med en skyvedør. Vinduet har i dag en bredde på 247 cm. Høyden fra gulvet inne og opp til overkanten av list over vinduet er 200 cm. Gulvet på terrassen er ca 2 cm lavere enn gulvet inne. Veggen er av tre og det er parkett på gulvet inne. Terrasse plankene går ut fra veggen, så hvis man må fjerne disse i prosessen må ca 18 planker skrus opp og skyves ut. Vet ikke om dette er nødvendig. Det er en ledning som går langs listverket på innsiden i dag frem til to stikkontakter på veggen. Hvis mulig ønsker vi å trekke denne under døren som blir satt inn, slik at vi fortsatt kan ha en stikkontakt på andre siden slik som vi har i dag.

Vi ønsker altså at vinduet fjernes og at det sages hull for å sette inn skyvedøren som vi allerede har bestilt, og at døren blir satt på plass med listverk rundt. Vi har ikke anskaffet listverk selv.
Har vedlagt både bildet av vegg/vindu sett fra utsiden, samt ordrebekreftelse av skyvedøren som er bestilt.

Skyvedøren skal bli levert den 24.06.10 så det er et ønske om at døren settes inn en gang uken etter hvis mulig. Antar at man minst bør være to mann på dette oppdraget da døren er tung. Fint hvis vi også kan få en tilbakemelding på hvor lang tid dette oppdraget tar.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Listverk, Parkett, Skrus, Skyvedør, Skyves, Stikkontakt, Stikkontakter, Stue, Terrasse, Vindu

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 28. Juni 2010