Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Innsynsløsning til Vestfold og Telemark Fylkeskommune for avsluttede fagsystemer

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Avsluttet

Innsynsløsning til Vestfold og Telemark Fylkeskommune for avsluttede fagsystemer

Generell beskrivelse
Anskaffelse etter Del iii i anskaffelsesforskriften for anskaffelse av:
Innsynsløsning til Vestfold og Telemark Fylkeskommune for avsluttede fagsystemer
VT19/16
Som følge av sammenslåingen vil eksisterende arkiver og fagsystemer i de to fylkeskommunene avsluttes, og det opprettes nye arkiver for den nye fylkeskommunen. Det vil være behov for at saksbehandlerne kan få enkelt og effektivt innsyn i de gamle systemene uten at dette forutsetter videre drift av det enkelte system.
Innsynsløsningen skal sikre forsvarlig saksbehandling og effektiv innhenting av beslutningsgrunnlag for den nye fylkeskommunen.
Om oppdragsgiver
Oppdragsgiver er de to fylkeskommunene Telemark og Vestfold.
Telemark Fylkeskommune er vertsfylke for deres innkjøpssamarbeid vt Innkjøp, som er innkjøpsfaglig ansvarlig for gjennomføring av konkurransen.
De to fylkene har totalt i overkant av 420. 000 innbyggere og ca. 3. 800 ansatte. Fylkeskommunene er politisk styrt, regionalt forvaltningsnivå, med hvert sitt fylkesting og fylkesordfører som øverste leder. De to fylkeskommunene har hver sin administrasjon med tilhørende virksomheter. Fylkeskommunene har et viktig samfunnsoppdrag og er sentrale utviklingsaktører. Hovedoppgaven er å drifte og utvikle fylkene innenfor ansvarsområdene videregående opplæring, samferdsel og tannhelse og ivareta rollen som regional utviklingsaktør ved å legge til rette for utvikling av næringsliv og arbeidsplasser, påvirke arealbruken, bevare kulturminner, landskap og miljøkvaliteter.
Fylkeskommunene jobber aktivt med digitalisering av tjenester og arbeidsprosesser. Det er viktig å sikre gode fremtidsrettede løsninger som støtter opp under fulldigitaliserte arbeidsprosesser. Felles ikt-plattformer og systemer skal være moderne og ha god tilgjengelighet og ytelse. Dette vil også gjelde for denne anskaffelsen.
Stortinget har vedtatt at fylkestrukturen i Norge skal endres. Vestfold og Telemark er i dag to separate fylker. Som følge av Stortingets vedtak vil Vestfold og Telemark bli slått sammen til et nytt fylke fra 01. 01. 2020. Det nye store fylket (Vestfold og Telemark fylkeskommune) har organisasjonsnummer, (info fjernet)2.
Beskrivelse av oppdragsgivers behov
Konkurransen gjelder innsynsløsning for avslutteder fagsystemer til Vestfold og Telemark Fylkeskommune.
Anskaffelsens verdi anslåes til: nok 700 000, - eks mva pr år. (Anskaffelse + drift over 10 år).
Volumet er kun et estimat. Volumet må derfor betraktes som anslag og er ikke bindende.
For nærmere informasjon og kravene til denne konkurranser viser vi til: Del 2A - Kravspesifikasjon.
Oppdragsgiver vil inngå kontrakt med 1-én leverandør.
Om oppdragsgivers behov dekkes ved egen systemutvikling (egen eller i regi av ika Kongsberg) eller ikke kan anskaffes p. g. a budsjettmessige begrensninger, er dette å anse som saklig grunn for avlysning av konkurransen.
Tilbudsfrist
Frist for innlevering av tilbud fremgår av konkurransens forside i kgv. Etter dette tidspunkt stenges kgv-systemet slik at det ikke lenger vil være mulig å levere tilbud. For sent innkomne tilbud vil bli avvist.
Det vises til fullstendig konkurransegrunnlag i Visma Tend Sign.
Anbud id:
654552
  • Sted:
  • Registrert:
    Fredag 26. Juni 2020
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i

6 anbud