Snekker i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

601 Siste år
204 Siste 3 mnd
54 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Innvendig byggearbeid på hybel.

Registrert Dato: Tirsdag 06. Juli 2010

Jeg skal ferdistille det innvendige arbeidet av en hybel på ca 65 kvm i 2 etage på garagen. Får å få en oversikt over åssen kostnader dette vil komme på ønsker jeg og dele dette inn i 4 forskjellige tilbud. Jeg vil ha et tilbud basert på fast pris, times pris er uaktuelt :

Tilbud nr 1:

Her vil jeg ha et tilbud på oppsetting av lufting, delevegger (kun reisverk) og isolering av tak og yttervegger i hybel leiligheten. Her kan det nevnes at takstolene er ferdig ned lektet, på gulvet er det lagt vannfaste sponplater. Se vedlagt tegning for mere info. Ønsker kun pris på selve arbeidet som skal utføres, ikke matrial kost.

Tilbud nr 2:

Her ønsker jeg et tilbud på isolering og oppsetting av gips plater i 1 etage på garagen, her må legges dobbel gips i tak og på vegg inn mot hus pga brannkrav. Det skal og settes opp en delevegg (bod), samt 2 stk garage porter. Ingen ned lekting, se tegning for mere info. Ønsker kun pris på selve arbeidet som skal utføres, ikke matrial kost.

Tilbud nr 3:

Her ønsker jeg et tilbud på hele hybelen i 2 etage ferdigstillt. Nevner at takstolene er ferdig ned lektet og sponplate gulvet er ferdig lagt. Se tegning for mere info. Ønsker kun pris på selve arbeidet som skal utføres, ikke matrial kost.

Tilbud nr 4:

Her ønsker jeg et tilbud på ferdigstilling av 1 og 2 etage på hele bygget. Nevner at takstolene i 2 etage er ferdig ned lektet og sponplate gulvet er ferdig lagt og at det er ingen ned lekting i 1 etage. Se tegning for mere info. Ønsker kun pris på selve arbeidet som skal utføres, ikke matrial kost.

Generel info:

Det vil bli brukt moelven mdf takbord i hele leligheten utenom på badet, der blir det gips i taket. På veggene vil det bli brukt mdf plater og sponplater med tapet, på badet skal det legges flis på våtroms plater. På gulv skal det legges parkett. Bygget er nytt, vart ferdigstillt utvendig i år. Vist du ikke driver med flis arb.så kan du trekke dette ut av prisen på tilbud nr 3 og 4.
Viktig -----> Jeg vil at du setter opp dato for når du kan starte opp arbeidet da dette vil bli avgjørende for hvem som får jobben. Jeg ønsker og samarbeide med seriøse aktører.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Delevegg, Delevegger, Ferdigstilling, Gulv, Hybel, Isolering, Lekting, Parkett, Plater, Porter, Pris, Reisverk, Sponplate, Sponplater, Takbord, Tapet, Vegg

Kongsberg, Buskerud

Avsluttet: Fredag 23. Juli 2010