Møbelsnekker, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

728 Siste år
174 Siste 3 mnd
53 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Innvendig listverk og senking av loftsluke

Registrert Dato: Mandag 14. Mai 2012

Jeg ønsker å få utført følgende:

1. Senking av loftsluke med ca. 8 cm. Denne må det bores nyes hull til i betong. Da taket er senket ned litt må loftsluken også senkes slik at den kan listes inn.

2. Liste inn loftsluke. Det må listes rundt luken slik at denne ser ut til å gå i ett med taket. Det kreves omlag 3, 5 meter listverk i tak (rundt luken). Listverket må være enkelt og ferdigmalt i hvitt.
3. Lage topplist p? Skillevegg i stue. Det er ca. 6 meter lang skillevegg i stuen som mangler list p? Toppen. Veggen er 12, 5 cm bred. Det må også være inspeksjonsluke i et lite stykke (ca 70 cm) som kan tas av. Det ønskes hel list p? Toppen (del av veggen er med 90 grader vinkel, og det er også en liten skrå oppover for høydeforskjell). Det må også være innvendig hjørnelist (ca 1, 4 meter). Det forutsettes at listverk (utenom topp) er ferdig hvitmalt.

Det skulle være en liten jobb, men jeg tar gjerne imot befaring for å få en endelig pris inkludert materialer og alle omkostninger.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Møbelsnekker, Snekker

Befaring, Betong, Hjørnelist, Inspeksjonsluke, Listverk, Loftsluke, Materialer, Pris, Senking, Skillevegg, Stue, Topplist

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Onsdag 13. Juni 2012