Entreprenør, Maler, Murer i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

764 Siste år
265 Siste 3 mnd
80 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Innvendig og utvendig malerarbeider

Registrert Dato: Onsdag 29. April 2009

Råde kommune skal foreta oppussing av noen av kommunens bygg. Det er ønske om å komme i gang med arbeidene så raskt som mulig. Anbudskonkurransen gjelder både innvendige og utvendige malerarbeider. Utvendig maling skal være sluttført innen 01.10.2009. Innvendig maling har oppstart 22.06.2009 og skal være sluttført innen 14.08.2009. Utvendig maling rådhus Utvendig maling av trygdeboliger Utvendig maling Saltnes barnehage
Utvendig maling Klokkergården barnehage
Utvendig maling Råde Bo- og servicesenter
Utvendig maling av enebolig og kontorbygg Nor Gård
Innvendig malerarbeid Karlshus skole
Det er anledning til å gi tilbud på deler av arbeidene. For nærmere beskrivelse av arbeidene og utforming av tilbudet, se vedlagt konkurransegrunnlag i Mercell. Alle tilbud skal leveres elektronisk i Mercell, leverandør får automatisk en kvittering når tilbud er levert. All kommunikasjon skal foregå via kommunikasjonsmodulen i Mercell for loggføring.Hvis leverandør trenger hjelp med Mercell, tilbudsinnlevering eller annet, ta kontakt med Mercell Support på telefon 21 01 88 60.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
*** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere