Elektriker, Entreprenør i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

986 Siste år
257 Siste 3 mnd
80 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Installasjon av Avanserte måle- og styringssystem (AMS)

Registrert Dato: Onsdag 04. Juli 2012

Bakgrunnen for anskaffelsen er at Lyse Elnett (Kjøper) som områdekonsesjonær har plikt til å innføre Avanserte måle- og styringssystem (AMS) i henhold til forskrift 11. mars 1999 nr. 301. Kjøper er gjennom denne forskriften pålagt å innføre AMS for alle sine kunder i øyeblikket totalt 140.000 målere.
Denne leveransen omfatter kjøp av installasjonstjenester for demontering av gamle strømmålere, montering og drift av nye strømmålere med AMS-funksjonalitet og kommunikasjonsutstyr. Leveransen inkluderer også opsjoner på kjøp av installasjonstjenester av infrastruktur, andre komponenter samt ressursstyring for AMS utrulling.
Kjøper vil inngå avtale med en eller flere Leverandører som kan ha ansvar for installasjon og drift av AMS i Kjøpers konsesjonsområde.
Kontraktens totale mengde på ca 140000 målerbytter kan fordeles på flere leverandører basert på leverandørens kapasitet. Det er ikke mulig å si noe om delkontraktens mengde eller omfang på nåværende tidspunkt.
Kontraktens totale mengde på ca 140000 målerbytter kan fordeles på flere leverandører basert på segmenter.Det kan være Borettslag/Sameier, Leiligheter, Fritidsboliger, Villa og Næring. Det er ikke mulig å si noe om delkontraktenes mengde eller omfang på nåværende tidspunkt.
Kontraktens totale mengde på ca 140000 målerbytter kan fordeles på flere leverandører basert på geografiske områder. Det er ikke mulig å si noe om delkontraktens mengde eller omfang på nåværende tidspunkt.
Bytte av ca 140000 strømmålere

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere