Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5137 Siste år
1660 Siste 3 mnd
389 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Installasjon av sprinkleranlegg i Romsås senter 1

Registrert Dato: Mandag 03. Oktober 2011

Romsås senter 1 er et bygningskompleks på Romsås i Oslo bestående av forretninger, boliger, sykehjem, idrettshall mv. Bygningen er oppført på 1970-tallet.
Deler av eksisterende bygg er sprinklet. Anlegget omfatter deler av overbygget glassgård samt forretningslokalene i 1. etasje. Dette anlegget skal nå utvides til å omfatte fire etasjer med leiligheter som er tilrettelagt for funksjonshemmede. Leiligheten er lokalisert i 4. til 7. etasje.
Det er planlagt i tilknytte seg til eksisterende anlegg på 3. etasje nivå i glassgården. Eksisterende sprinklersentral blir da felles for forretningslokalene og leilighetene. Sprinklersentralene (2 stk) er lokalisert i teknisk sentral i kjeller.
Det er foretatt hydrauliske beregninger for slokkeanlegget.
Det forespørres om en komplett leveranse, inklusive bygningsmessige hjelpearbeider med hulltaking osv.
I denne tilbudsforespørsel inngår alle ytelser nødvendig for komplett levert, montert, idriftsatt og dokumentert anlegg.
Byggene skal være i full drift i installasjonsperioden. Det er en forutsetning at valgt entreprenør tar de nødvendige hensyn til byggets brukere slik at installasjonarbeidene ikke blir til unødig sjenanse.
Spesielt gjelder dette ved hulltaking /boring i betongkonstruksjoner.
Entreprisen organiseres som en generalentreprise.
Denne tilbudsforespørsel omfatter installering av sprinkleranlegg i Romsås senter 1 i Oslo. I denne tilbudsforespørsel inngår alle ytelser nødvendig for komplett levert, montert, idriftsatt og dokumentert anlegg.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere