Entreprenør, Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1661 Siste år
426 Siste 3 mnd
128 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Installasjon av sprinkleranlegg ved økern sykehjem - tiltakspakke fra staten

Registrert Dato: Fredag 16. Oktober 2009

Oslo kommune v/ Omsorgsbygg Oslo KF, heretter kalt oppdragsgiver, inviterer til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av entreprenør for å utføre bygningsmessige endringer og mindre tekniske endringer av Økern sykehjem.
Oslo kommune har fått tilført vedlikeholdstilskudd i fm endringer i statsbudsjettet 2009 ? også kalt tiltakspakken.
Omsorgsbygg Oslo KF har i den forbindelsen fått i oppdrag av Sykehjemsetaten, som har fått tilført midlene, å utføre tiltak innen vedlikehold, rehabilitering, og oppgradering av kommunale bygg.
Brannsikringstiltak av Høyblokka ved Økern sykehjem er omfattet av tiltakspakken fra staten.
Det skal gis tilbud på installasjon av nytt sprinkleranlegg, med tilhørende ny pumpe, samt rivearbeider av eksisterende sprinkleranlegg.Anskaffelsen er også kunngjort i Oslo kommunes anskaffelsesportal, se
*** Linken er fjernet *** /> Leverandørene må registrere seg i denne anskaffelsesportalen for å hente ut konkurransegrunnlaget. Det er ikke tilstrekkelig å melde sin interesse i DOFFIN. All kommunikasjon vedrørende anskaffelsen vil foregå via Oslo kommunes anskaffelsesportal. Unntak er innsendelse av leverandørenes spørsmål til konkurransegrunnlaget, og innlevering av tilbud.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere