Rørlegger i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

308 Siste år
78 Siste 3 mnd
22 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Installering av vannbårne radiatorer og montering av rør i rør

Registrert Dato: Fredag 02. September 2011

Tappevann

Det er lagt 18 mm rør i rør i bjelkelaget fra kjeller til fordelerskap i grovgang. Grovgangen er et våtrom. Det er to rør som bare skal trykktestes men ikke noe mer. Forberedelse for senere installasjon. Resterende skal naturligvis også trykktestes men også monteres. Deretter er det to rør (mater rør) fra kjeller inn i skapet (v+k), til kjøleskap (k), vask i gang (v+k) og vaskebenk i kjøkken (v+k). Trenger også tilkobling til eksisterende anlegg i kjeller (de to som kommer fra kjeller) Totalt 9 rør i skap og motsvarende veggbokser. Jeg har veggbokser og fordeler men trenger skapet med tilbehør.


Grovgang
Installere fordelerskap under vask
Koble Varmt og kalt vann til vask.

Kjøkken
Koble veggboks til kaldt vann til kjøleskap
Koble kaldt og varmt vann til oppvaskbenk


Kjeller
I vestre delen i kjeller skal det monteres fordelerskap no 2. Dette skapet fordeler til bad i 2. etasjen og toalett i 1. Det samme gjelder her. 18mm rør i rør ligger i konstruksjon /sjakt. I kjeller kobles to rør (v+k) mellom eksisterende anlegg inn i fordelerskap. Det går rør til toalett (k) og til servant (v+k) til toalettet. Til badet legges det opp rør men dette kommer ikke til å kobles nå. Badet ferdigstilles senere. Det må derimot legges inn i skapet. Til servant (v+k), dusj (v+k), bad (v+k), toalett (k) og bidee (k). Samme som tidligere. Jeg har veggbokser og fordeler men trenger skapet med tilbehør.


Kjeller
Montere fordelerskap i kjeller for 13 rør
Koble til eksisterende anlegg

Toalett
Koble vann til innebrygget toalett
Koble Varmt og kalt vann til vask

Bad
Senere monteringRadiatorer

Radiatorene skal stå I 2. etasjen. Det skal borres hull for vann I gulvet og rørene trekkes deretter I taket til 1e etasjen frem til sjaktet ned I vestre del I kjelleren. Samme sted som tappevann fordelerskapet monteres. Det trekkes et par til hver radiator. Poenget er at alt skal være skjult. Liker utseendet på Purmo (Purmo Kompaktradiator C22) men er åpen for forslag. Bør nok være dobbel mantlet for beste effekt men hvis dette er overkill så si i fra.


Det er totalt 6 rom der ett av rommene har 2 radiatorer.

Totalt er det 2 stk (b*h) 60*160, 2stk 60*140, 2stk 60*120 samt 1stk 60*40. Disse målene er maks bredde på radiatoren og matcher bredden på vinduene de skal stå under. Termostat kommer i tillegg. Rommene er I stort sett rundt 14 m2 foruten ett som skiller seg ut som er ca 7m2.

Rom 1 – ca 10m2 – 60*160
Rom 2 – ca 14m2 – 60*160
Rom 3 – ca 14m2 – 60*140
Rom 4 – ca 14m4 – 60*120
Rom 5 – ca 7m2 – 60*120
Rom 6 – ca 14m2 – 60*40 + 60*140

Alle rom har nyisolert loft, tilleggsisolerte vegger og nye energiglass vinduer. Stubbloft leire i gulv til oppvarmet 1. etasje.

Prisen bør inneholde pris på radiatorer, tilbehør som koblinger og termostat. Jobben ønsker jeg priset separat. I tillegg tilkommer fordelerskap i kjeller og tilkobling til eksisterende anlegg. Dette må også skaleres/forberedes for gulvvarme tilkobling fra 1e etasjen. Dette er 8 kurser. Ev om dette blir et eget skap. Er klar over at jeg ikke har lengde på rør men her ønsker jeg oppgitt meterpris. Trekking av rør kan holdes separat da jeg ønsker å være behjelpelig med dette.


Det haster med radiatorene da jeg snart må legge taket i 1. etasjen. Dvs Radiatorene bør være montert så at jeg kan legge taket i løp av september. Tappevann i løp av oktober.

Jeg har prøvd å gi så mye informasjon jeg kan men er klar over at det kan være mangelfullt i forhold til pristilbud. Hvis det er ønskelig med en befaring, er dette mulig.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere