Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Integrasjonsverktøy som skytjeneste

Utvikling av kpi rapport og et dashboard for mengdestatistikk
kpi rapporten skal inneholde følgende elementer, med tall pr. Mnd hittil i år sammenlignet med pr. Mnd i fjor:
- Aggregert mengdestatistikk
- månedstall finans
- hms - avviksstatistikk
- hr - sykefraværstatistikk
- Bruktbutikk - antall besøk og omsetningstall
- Workplace - nettstedsaktivitet
- Beskrivelser/kommentarer - direkte redigerbare
Dashboard for mengdestatistikk med mulighet for filtrering på kategorier eller dato fra-til (gruppert pr mnd), og drill-down på alle felt.
- Alle datautplukk skal kunne sammenlignes med foregående måned, samme måned tidligere år, hittil i år. Datakilder for kpi rapport og mengdestatistikk
i denne leveransen vil det inngå 3 datakilder for dette:
- sql databasen for isy ProActive bransjesystemAlle tømminger og veiinger gjort på vegne av Avfall sør logges i flere uavhengige systemer. Felles er at alle data transformeres, kvalitetssikres og overføres til bransjeløsningen isy ProActive (heretter benevnt pa) for videre oppfølging. Dataene brukes der til diverse transaksjoner, så som fakturering, kundeoppfølging, avvikshåndtering mm. For å unngå å gjøre tilsvarende kvalitetssikring og transformering før innlesing til datavarehuset, ønsker vi å hente alle registreringene fra sql databasen til pa - og ikke direkte fra kildene.
Mengdetransaksjonene skal inneholde: Dato, Hentested, Gjenvinningsstasjon, Vekt(kg), Fraksjon, Kategori, næring/Husholdning. Avfall sør administrerer denne databasen selv, og kan levere ferdig definert spørring for riktig datamengde. Gjennomsnittlig vil det være litt over 150. 000 nye rader pr. måned (tømminger/veiinger).
Hentes fra tabellen pa ordrelinjer, som har data tilbake fra 2011. Denne inneholder ca 16 millioner rader.
Vi ønsker mulighet for periodisk/automatisk oppdatering til datavarehuset, samt mulighet for manuell overføring/oppdatering ved behov. Det vil ikke være behov for real-time logging av tømminger og/eller veiinger, da dette heller vil være en naturlig del av bransjeløsningene for transportør/renovatør.
- Data fra interne/eksterne kilder levert som csv filerPer i dag leveres datagrunnlag fra eksterne leverandører og samarbeidspartnere til mengdestatistikken på veldig ulikt format, men som oftest i form av en Excel fil. Som del av denne innføringen ønsker vi å definere et felles csv filformat som vi vil kreve data levert på. Dette skal være tilpasset direkte opplasting til datavarehuset - i samme struktur som ordrelinjene fra isy ProActive. Avfall sør vil ta ansvar for at alle eksterne data blir levert til datavarehuset i samme format.
i tillegg ønsker vi å inkludere en csv fil med bearbeidede økonomitall til kpi rapporten.
Omfanget vil være ca 10 ulike filer, og antall rader pr. Fil vil være mellom 10 og 1000. Innlesingen må inkludere en feilhåndteringsmekanisme, slik at hele filen avvises dersom det er feil eller mangelfulle data. Feilmelding med detaljer om årsak til avvisning må være enkelt tilgjengelig, og kunne gi varsel til produkt/systemansvarlig.
- Direkte inntastingI kpi rapporten ønsker vi å inkludere formattert fritekst som skrives inn direkte, og deretter hentes fram på de ulike sidene av rapporten.
i tillegg vil disse dataene registreres manuelt i etterkant av hver måned for å inngå i kpi rapporten.
- hms - avviksstatistikk
- hr - sykefraværstatistikk
- Bruktbutikk - antall besøk og omsetningstall
- Workplace - nettstedsaktivitet
Datakilde for egenutvikling - Visma Enterprise
Vi ønsker å tilrettelegge for et fremtidig dashboard for dynamiske spørringer mot hovedbokposteringer fra Visma Enterprise.
Anbud id:
632416
  • Sted:
    Kristiansand
  • Registrert:
    Onsdag 4. Mars 2020