Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Intensjonskunngjøring av tilleggsanskaffelse av gatelys på Haldtstranda - Med delkontrakter

Tilleggsanskaffelse på gatelysanlegg på allerede kontrahert arbeid ved Gang- og sykkelveg Vesterveien, og fast dekke på Haldtstranda. Den opprinnelige anskaffelsen ble publisert 30. 05. 2017 og signert kontrakt 15. 09. 2017, med Bulldozer Maskinlag Entreprenør as.
Kontrakten innebefatter å ferdigstille gang og sykkelveg i Vesterveien, og renovering av eksisterende gang- og sykkelvei til å få fast dekke på Haldtstranda. Gatebelysning i Vestervegen var inkludert i anskaffelsen, men ikke på Haldtstranda. Dette synes å være en betydelig mangel i en ellers omfattende anskaffelse/tiltak, og er nå ønsket inkludert i prosjektet, for å få høyere sikkerhet og kvalitet på sluttproduktet.
Det er besluttet politisk å øke budsjettrammen med yttligere 2 500 000kr, slik at det kan etableres belysning også i Haldtstranda.
Dette innebærer noe ytterligere grunnarbeid/installasjon av rør/fundamenter i samme arbeids-arealet/vegkroppen hvor det allerede er kontrahert en entreprenør.
Oppdragsgiver har etter vurdering valgt at anskaffelsen av gatelysanlegget, ved Haldtestranda skal deles i to separate anskaffelser.
Del 1: Yttligere grunnarbeid og installasjon i samme arbeids-arealet/vegkroppen hvor det allerede er kontrahert en entreprenør, tildeles til eksisterende kontrahert entreprenør.
Del 2: El-arbeid, lysmaster, etc som anses ikke å være i direkte konflikt med kontrahert entreprenør, blir kunngjort i egen konkurranse til en antatt verdi av ca 1 500 000kr i Mercell.
Oppdragsgiver mener at dette er i tråd med intensjon i lovverket, og at beslutningen er i samsvar med anskaffelseslovverket §13-4 (c) og § 28-1(c).
Da dette vil medføre betydelig vanskeligheter og ekstrakostnader for oppdragsgiver. Samt at ved å engasjere ytterligere en entreprenør vi ansvarsforholdet ved garantispørsmål vil da bli diffuse og at ekstra tiltakene kan heller ikke uføres i ettertid etter at kontrahert entreprenør har avsluttet sitt arbeid, da dette blir i direkte konflikt med utført overlevert arbeid fra opprinnelig entreprenør, noe som medfører ekstra tid- og kostnad.
Anbud id:
635840
  • Sted:
    Sortland
  • Registrert:
    Onsdag 1. April 2020