IT/Web og Support i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

772 Siste år
624 Siste 3 mnd
47 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Intensjonskunngjøring - IKT DRIFT - Samarbeidsavtale mellom Hedmark IKT og Sirkula IKS - Med delkontrakter

Registrert Dato: Mandag 04. November 2019

Sirkula IKS eies av kommunene Hamar, Ringsaker, Løten og Stange. Tre av disse kommunene, Hamar, Stange og Løten, inngår i et interkommunalt samarbeid om IKT-drift gjennom selskapet «Hedmark IKT»  der Hamar er vertskommune. HIKT har ikke kommersielt formål og skal drives etter selvkost.
I avfallsplanen som er utarbeidet i samarbeid med eierkommunene, gis det rammer og føringer for samarbeidet om tjenestene Sirkula IKS og eierkommunene leverer til innbyggerne.
Utviklingen går mot et enda tettere samarbeid om helhetlig drift og helhetlige prosesser, og det er uttrykt et behov for sterkere digitalisering, innsamling av data og analyser. Dette forutsetter en samordning av felles infrastruktur, informasjonssikkerhet og tekniske systemer, og det er således også nødvendig for Sirkula IKS å samarbeide med sine eierkommuner om IKT-tjenester.
Dette innebærer også å inngå i et IT-partnerskap med HIKT for å oppnå den utviklingen og de målsetningene som Sirkula IKS sine eierkommuner har satt seg.  Se forøvrig fullstendig forklaring under vedlegg D1 i kunngjøringen. 


Referansenummer:  2019/524

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

IT/Web og Support

Drift, Rammer

Hamar, Hedmark