Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

Intensjonskunngjøring - IKT DRIFT - Samarbeidsavtale mellom Hedmark IKT og Sirkula IKS - Med delkontrakter

Sirkula iks eies av kommunene Hamar, Ringsaker, løten og Stange. Tre av disse kommunene, Hamar, Stange og løten, inngår i et interkommunalt samarbeid om ikt-drift gjennom selskapet «Hedmark ikt» der Hamar er vertskommune. hikt har ikke kommersielt formål og skal drives etter selvkost.
i avfallsplanen som er utarbeidet i samarbeid med eierkommunene, gis det rammer og føringer for samarbeidet om tjenestene Sirkula iks og eierkommunene leverer til innbyggerne.
Utviklingen går mot et enda tettere samarbeid om helhetlig drift og helhetlige prosesser, og det er uttrykt et behov for sterkere digitalisering, innsamling av data og analyser. Dette forutsetter en samordning av felles infrastruktur, informasjonssikkerhet og tekniske systemer, og det er således også nødvendig for Sirkula iks å samarbeide med sine eierkommuner om ikt-tjenester.
Dette innebærer også å inngå i et it-partnerskap med hikt for å oppnå den utviklingen og de målsetningene som Sirkula iks sine eierkommuner har satt seg. Se forøvrig fullstendig forklaring under vedlegg D1 i kunngjøringen.
Anbud id:
616374
  • Sted:
    Hamar
  • Registrert:
    Mandag 4. November 2019
Er du interessert i dette oppdraget?