Maskinentreprenør, Transport i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3130 Siste år
1841 Siste 3 mnd
150 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Intensjonskunngjøring:Matavfall og slam - Med delkontrakter

Registrert Dato: Mandag 25. November 2019

Intensjonskunngjøring
I forbindelse med at Haugaland Interkommunale Miljøverk IKS, HIM, skal avslutte rankekompostering av matavfall og slam på Toraneset Miljøpark fra august 2020 har HIM som intensjon å inngå en kortvarig avtale om transport og behandling av disse 2 fraksjonene med Lindum AS. Lindum AS er også et 100% offentlig eid selskap.
Kontrakten vil inngås uten forutgående konkurransekunngjøring, da HIM etter undersøkelser i markedet ikke er kjent med at det er andre selskaper/kommuner som kan tilby mottak og behandling av både matavfall og slam og ha returfrakt på transporten.
Avtalen inngås for en periode på under 1 år. Det er ønskelig med en midlertidig og kortvarig løsning for begge fraksjonene da det skal lyses ut anbud på en rekke fraksjoner inkl. matavfall og slam i løpet av 2020. De nye kontraktene skal gjelde fra sommeren 2021 og det er ønskelig å se flest mulig kontrakter i sammenheng for å kunne utnytte muligheter for returfrakt, samkjøring av fraksjoner til anlegg i nærheten av hverandre o.l.


Referansenummer:  1/2019

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift