Webutvikling i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

351 Siste år
233 Siste 3 mnd
22 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Intensjonskunngjøring om å utvide en eksisterende avtale for renholdsmodul, til et fullverdig FDV system for nye Midt Telemark kommune - Med delkontrakter

Registrert Dato: Fredag 13. Desember 2019

Bø kommune og Sauherad kommune blir fra 1.1.2020 Nye Midt Telemark kommune.
I den sammenheng så ønsker man å videreføre dagens avtale man har med FDVhuset AS  for renholdsmodulen , og utvide denne til ett fullverdig  FDV system fra  01.01.2020
Man har behov for å utvide eksisterende avtale med Hovedmodul og utleiemodul. Vi ser at de data vi har allerede lagt inn i renholdsmodul for Bø og Sauherad ligger i hovedmodulens grunndata allerede og vil derfor spare oss for mye arbeid.
Vi trenger også et system som vi kan ta i bruk allerede ved første fakturering i januar 2020 for ny kommue, og da blir tiden knapp dersom man skulle endre hele systemet innen den tid.
Vi har også samarbeidspartnere som benytter FDV løsning fra FDV Huset AS og det letter samarbeid på tvers .
Vi vil derfor informere om at det pga gevinstrealisering av eksisterende arbeid med å legge inn interaktive planer ved innføring av Renholdsmodul, samt at det er en avtale av ganske lav verdi, så har vi intensjon om å gå i direkte anskaffelse av avtale for Hovedmodul og Utleiemodul. 


Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Webutvikling

Anskaffelse

Bø I Telemark, Telemark