Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Snekker i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Intensjonskunngjøring om bygging/rehabilitering av gapahuk, båthus

Områdeløftet Storhaug har som intensjon å ikke bare bidra til at det blir gode bo- og nærmiljø, men også sosialt entreprenørskap - nye veier til arbeid og velferd. Derfor ønsker vi å inngå en avtale med DelTA som har som mål at både under planleggingen og byggingen skal arbeidskraften komme fra enkelte personer som er tilknyttet Stavanger kommunes introprogram for flyktninger (Johannes læringssenter). på den måten vil de kunne lære mer om faget gjennom selve arbeidet som skal utføres, språkopplæring, samt norsk arbeidskultur, hms og arbeidsmiljø. Det vil i tillegg jobbes med at dette kan brukes som praksis fram mot et eventuelt fagbrev.
Arbeidet er estimert til å koste 1, 6 millioner kr inkl. mva. Arbeidet vil settes i gang i januar 2020 og forventes ferdig mai 2020. Midlene vil dekkes av Områdesatsingen på Storhaug.
Park og vei har undersøkt markedet for andre entreprenører som kan tilby tilsvarende tjenester som bygger opp under sosialt entreprenørskap, sosial integrering og utvikling, og har ikke vært i stand til å finne andre. Vi ber eventuelle andre leverandører/entreprenører gi tilbakemelding raskest mulig dersom også de kan oppfylle Park og veis behov for slike entreprenører.
Anbud id:
620065
  • Sted:
    Stavanger
  • Registrert:
    Onsdag 27. November 2019
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud