Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Interaktiv e-læring for barnehagefaglig grunnkompetanse

Det skal utvikles en interaktiv e-læring for nyansatte assistenter som ikke har erfaring fra barnehage eller relevant fagkompetanse. Hensikten er at de nyansatte assistentene skal få en kort innføring i barnehagefaglig grunnkompetanse, og at opplæringen skal være en støtte for disse. Opplæringen skal også kunne benyttes som et verktøy for assistenter som har jobbet en tid i barnehage.
Det er barnehageeiers ansvar å sørge for at alle ansatte uten erfaring og relevant fagkompetanse fra barnehage får en innføring i barnehagens samfunnsmandat, ansvar og oppgaver. For barnehageeier og barnehageleder skal opplæringen være en støtte til det ansvaret de har for at den nyansatte assistenten får en slik innføring.
Barnehagefaglig grunnkompetanse er forankret i kompetansestrategien «Kompetanse for fremtidens barnehage. Revidert strategi for kompetanse og rekruttering 2018-2022». i strategien står det at det i løpet av strategiperioden skal utvikles nasjonale rammer for barnehagefaglig grunnkompetanse. Oppdragsgiver har definert det slik at det faglige innholdet i den interaktive e-læringen utgjør de nasjonale rammene som omtales i kompetansestrategien.
Anbud id:
751043
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Søndag 5. September 2021
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud